Båtmesser 2014

Båter i sjøen flytter til Aker Brygge

Nordens største flytende båtmesse, Båter i Sjøen, vil de neste fem årene bli arrangert på Aker Brygge Marina.

SENTRALT: Nå er Nordens største båtmesse endelig på plass der den hører hjemme, opplyser eiendomssjef Geir Olav Hegerroll i NPRO, som eier Aker Brygge. Her sammen med Erlend Prytz (tv.)
SENTRALT: Nå er Nordens største båtmesse endelig på plass der den hører hjemme, opplyser eiendomssjef Geir Olav Hegerroll i NPRO, som eier Aker Brygge. Her sammen med Erlend Prytz (tv.)
Publisert Oppdatert

Nordens største flytende båtmesse, Båter i Sjøen, vil de neste fem årene bli arrangert på Aker Brygge Marina. Det ble bestemt etter at eieren av messen, båtbransjeforbundet Norboat, nylig inngikk en avtale med marinaeier Norwegian Property.

Dette kommer fram i en pressemelding fra Norboat.

Båter i sjøen har tidligere år holdt til på Kadettangen i Sandvika, men ble i fjor flyttet til Sukkerbiten ved Operaen. De neste fem årene vil den ha fast tilhold ved den nyoppussede marinaen til Aker Brygge.

- Nå er Nordens største båtmesse endelig på plass der den hører hjemme: midt i byen. Aker Brygge skal være en plattform for det maritime Oslo når vi åpner vår nye marina 1. mai, og Båter i sjøen blir et viktig element i dette, opplyser eiendomssjef Geir Olav Hegerroll i NPRO, som eier Aker Brygge.

Norwegian Property (NPRO) har lenge vært i dialog med Norboat for å kunne få messen til Aker Brygge. Nærheten til sentrum var en viktig faktor for den norske båtbransjen, forteller administrerende direktør i båtbransjeforbundet Norboat, Erlend Prytz.

- Vi flytter til et permanent anlegg som er bedre både for de besøkende og aktørene som stiller ut. Aker Brygge har både beliggenheten og ressursene et slikt arrangement fortjener, og adkomsten og parkeringsmuligheter er bedre enn tidligere. Dessuten er Aker Brygge et mer miljøvennlig alternativ da vi ikke trenger å legge ut nye brygger hvert år, forteller Erlend Prytz i Norboat.

Båter i sjøen avholdes fra 4-7. september 2014, og føyer seg inn i rekken av flere årlige arrangementer ved Aker Brygge.

- Arrangementer som Båter i sjøen er viktige for Aker Brygge som destinasjon og som nabolag. Messen lokker besøkende fra hele Norge og er på den måten midt i blinken for oss. Det langsiktige samarbeidet med Norboat er et resultat av en lang og god dialog med båtbransjen, og vi gleder oss nå til en ny båtsesong med god stemning på brygga, avlsutter Geir Olav Hegerroll i NPRO.

LES OGSÅ:

Her sitter du varmt nå

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen