Pershing 108

Italiensk overflod

Italienske Pershing lanserer enda en ny båt – og også denne gangen er det stort, dyrt og raskt.

Publisert Oppdatert

Pershing 108 har samme lekre linjeføring som sine søstermodeller, og er selvfølgelig fullspekket med moderne utstyr. Innside byr på eksklusive materialer - som blant annet skinn fra den velkjente produsenten Poltrona Frau.

Fremdriften står tre 2500-hesters MTU-dieseler koblet til Arneson overflatedrev for. Dette gir båten en marsjfart på 23 knop med to motorer, og en toppfart på 41 knop. Selv om dette er imponerende, kan båten også kjøres økonomisk. Dersom kun den midterste motoren blir brukt, har båten en rekkevidde på hele 1070 nautiske mil.

Les også

Nytt svensk flaggskip

Luksus av en annen verden

Med to soldekk og en romslig cockpit skal det ikke mangle på oppholdsrom om bord. I cockpiten finner du en sittegruppe med plass til ti personer. Salongen har plass til like mange, og har i tillegg en c-formet sofa - og selvfølgelig en 50-tommers flatskjerm.

Det finnes to kabiner for gjester, en VIP-kabin og en hovedkabin for eierne av yachten. I VIP-kabinen og gjestekabinene har man muligheten til raskt å endre fra to enkle køyer til en stor dobbeltkøye og vice versa. Den største kabinen for eierne kommer med en "walk- in" garderobe, noe kvinnene sikkert vil glede seg over. Eierkabinen kan også tilpasses kundens ønsker, med frittstående møbler og flere forskjellige interiørdetaljer.

I akterenden av båten finner du mannskapslugaren. Der finnes det tre køyeplasser, samt vaskeri og spiseareal tilknyttet byssa.

Se flere yachter i vår båtkatalog

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning