Mer maritime festivaler

Inviterer til båtfest i Vollen

Klaus Sonstad og Angelina fra Norske talenter er blant trekkplastrene når Redningsselskapet inviterer til båtfest i Vollen i Asker på Sankthansaften.

Publisert Oppdatert

Sankthansaften er båtfolkets dag, og i år blir kvelden ekstra spennende for deg som tar (båt)turen til Vollen i Asker. Redningsselskapet inviterer til «Sommerkveld med redningsskøyta», et totimers direktesendt show på TV2, med programleder Klaus Sonstad.

Sonstad ble sist sett på TV2 da han ledet "Klaus på kanten" i fjor. Nå har han vært på farten for å bli kjent med Redningsselskapet og møte noen av dem som bruker fritiden på å samle inn penger eller hjelper båtfolket som frivillig på en redningsskøyte.

Det blir også flere musikalske perler, fra kjente artister som Angelina Jordan fra Norske talenter, Hanne Sørvaag og Gabrielle. Øyvind "Elg" Elgenes står også på scenen sankthansaften, med en hyllest til Erik Bye sammen med Byes barnebarn Marianne Bye Granheim.Fra båten får du med deg alt som skjer på scenen.

Pynt båten

I samarbeid med destinasjon Vollen kårer Redningsselskapet den finest pyntede båten. Her gjelder det å bruke kreativiteten, for premien er gavekort på 1000 kroner pluss valgfri redningsvest fra RS.

Arrangementet er en del av Redningsselskapets sommerkampanje der målet er å få inn penger til å redde flere liv gjennom å utvide skøyteparken og styrke beredskapen.

-Det er dessverre alt for mange som mister livet på sjøen. Derfor vil vi styrke både beredskapen og det forebyggende arbeidet for bedre sjøsikkerhet, konkluderer generalsekretæren.

I fjor mistet 34 mennesker livet i fritidsbåtulykker. Totalt druknet 119 mennesker på sjøen, i vann eller elver.

-Siden stiftelsen for over 120 år siden har Redningsselskapet stått for en dugnad mellom engasjerte enkeltmennesker, næringsliv og myndigheter. Vi håper programmet motiverer enda flere til å støtte arbeidet vårt for å redde liv på sjøen året rundt, sier Lind.

Møt opp i tide

Generalprøven begynner mandag 23.06 kl 16, mens selve showet begynner 19.30. Deretter rekker du hjem for å se deg selv på TV2 kl 21.40.

LES OGSÅ:

Her er de viktigste festivalene

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning