Seiwa jubilerer

Helt ny instrumentserie

Seiwa fyller 25 år og jubilerer med en helt ny produktrekke med bredt bruksområde.

Publisert Oppdatert

Det er tre enheter med skjermstørrelse på 5-, 7- og 10,4-tommer som lanseres. Med et bredt funksjonsområde og mange tilpasningsmuligheter har de potensial til å bli populære i et bredt spekter av båttyper.

SW-500 har en 5-tommers TFT fargeskjerm og kan leveres som ren kartplotter eller som kombiplotter med et to-frekvens ekkolodd. Man kan velge ekstern eller innebygd GPS mottager og to hovedfunksjoner kan vises på skjermen samtidig.

SW-700 har 7-tommers skjerm i 16:9 format, og en oppløsning på 800x480 piksler. Den kan leveres som ren kartplotter eller som kombiplotter, med 2-frekvens ekkolodd. Man kan velge ekstern eller innebygd GPS mottager. Den har en videoinngang for kameratilkobling. Begge disse modellene kan senere oppgraderes fra ren kartplotter til ekkoplotter, ved hjelp av et Seiwa black-box ekkolodd.

SW-1100 har en 10,4 tommers fargeskjerm. Den leveres i utgangspunktet som ren kartplotter, men kan tilkobles Seiwa radar eller black-box 2-frekvens ekkolodd. Den har to videoinnganger og en videoutgang. Du kan dermed koble til to kamera og en ekstern slaveskjerm.

Les også:

Klassisk og lettlest

Eksklusiv folkeplotter

Alle tre modellene egner seg til ulik montering og båttype, med IP67 vanntetthet passer de til halvåpne eller innelukkede båter. Alle tre modeller kan felles ned slik at kun selve fronten er synlig, mens de to minste leveres med hurtigbrakett. De kan tilkobles AIS mottager eller AIS kombinert sender/mottager samt andre NMEA instrumenter.

Instrumentene benytter C-MAP MAX'09 hvor man får satellittfoto for hele verden inkludert, samt luftfoto av alle havner i Sør-Norge. Ny funksjon er også autokontroll av planlagte ruter i forhold til kartinformasjon. Man blir dermed varslet dersom man forsøker å legge en rute over en grunne eller land.

Kartbrikkene er i SD-format og den største kartbrikken inneholder ca. 3400 kartblad, 1880 havnefoto og dekker hele Skandinavia, Baltikum pluss litt til. Eventuelt kan man velge kart over Sør-Norge fra og med Göteborg til Trøndelag eller Nord-Norge, fra Namsos til og med Svalbard.

Les også:

Lekkerbisken

"Storskjerm" for båt og bil

Spennende muligheter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning