Seasy Speed

En charterbåt til jul?

Sykkelbåten du husker fra charterferien på Mallorca er historie. Nå erstattes den av en ny, raskere og mer sjødyktig variant.

TRE VARIANTER: Seasy Speed kommer i tre forskjellige varianter: Seasy Speed Solo for én person, Seasy Speed Tandem for to personer og Seasy Speed Family for tre personer.
TRE VARIANTER: Seasy Speed kommer i tre forskjellige varianter: Seasy Speed Solo for én person, Seasy Speed Tandem for to personer og Seasy Speed Family for tre personer.
Publisert Oppdatert

Seasy Speed

  • Seasy Speed kommer i tre forskjellige varianter: Seasy Speed Solo for én person, Seasy Speed Tandem for to personer og Seasy Speed Family for tre personer.
  • Prisen starter på 14990 kroner.
  • For mer info, se www.weecaravan.no

Er du beit for julegave til den båtfrelste? Dette kan kanskje være løsningen.

Med pedaler foran og skovler bak var den klumpete sykkelbåten det nærmeste man kom en treningsøkt på strandferien på 1980- og 90-tallet.

Det litt rufsete inntrykket står imidlertid for fall når en ny og sprekere variant av sykkelbåten er klar: Wee Caravan System AS lanserer Seasy Speed, som skal være en solid og stabil sykkelbåt i rotasjonsstøpt plast designet for rask og komfortabel fremferd i skjærgården.

Farkosten er utstyrt med styre, sete og ramme i robust aluminium, mens kjede og vaiere er i syrefast stål. Alt er justerbart for å gi best mulig sitteergonomi, noe som også er viktig for å tillate behagelig fremferd og høy toppfart. Seasy Speed tåler opp til én meter bølger og hele 25 knops vind, noe som gjør den til mer enn en leke for strandkanten, men en fin tur- eller treningsfarkost nærmest uansett årstid.

Den 2,5-meter lange sykkelbåten er dessuten utviklet med propeller fremfor skovler, noe som gir vesentlig bedre manøvreringsegenskaper og større fartspotensial.

At man enkelt kan montere av styre og sete gjør at båten lettere fraktes med på biltak eller tilhenger.

LES OGSÅ:

Slik er våre båtvaner

Årets boktips til den båtfrelste

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning