Colombo Alldays 37

Ny utfordrer i klassen

Colombo Alldays 37 er et lite smykke i turbåtklassen.

Publisert Oppdatert

Colombo Alldays 37 er noe så sjeldent som en italiensk styrehusbåt. Og siden Colombo er et "up-market" produkt under luksusbåtbyggeren Cantieri Di Sarnico's vinger, betyr det som regel noe utenom det vanlige. Her om bord får du to lekre kabiner og toalettrom med bidé, samt en romslig salong med flott pantrybenk. Utover dette er det bare å velge og vrake i spesialløsninger og interiøralternativer, skal vi tro produsenten.

Kostbar

En titt på detaljene røper at arbeidet er godt gjort, spesielt det lakkerte treverket og andre pyntedetaljer gjør susen. Men herligheten koster også sitt: Over fire millioner kroner gjør dette til en dyrere båt enn både Nord West og Nimbus, som er greit å sammenligne med i nordisk sammenheng. Båten utstyres med 2 x IPS 400 (300 hk) og gjør da rundt 31 knop på topp.

Se test av Nord West 370 og Nimbus 365 Coupé.

Vår testtur utenfor Rapallo ga oss et inntrykk av at båten klarer seg fint i bølgene. Litt trimflaps er man avhengig av, men når trimmen er riktig er gangen fin. Når også støynivået under tak er bra, blir dette et fint langturalternativ.

Spørsmålet nå er om båtfolket er villige til å betale de ekstra kronene det koster med polerte detaljer og eksklusiv finish. Når Nimbus har halvannen million å gå på, mens Nord West har rundt 600 000 kroner, kan konkurransen bli tøff.

Se vår båtkatalog etter flere styrehusbåter.

www.italmarin.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning