Capelli

Velutstyrt RIB

Grom nyhet klar til båtmessa «Sjøen for alle».

UTSTYRT: Denne versjonen skal leveres med relativ mye utstyr.
UTSTYRT: Denne versjonen skal leveres med relativ mye utstyr. Foto: Capelli
Publisert Oppdatert

Erling Sande A/S har sammen med italienske Cantieri Capelli tatt frem en RIB-nyhet som får premiere under «Sjøen for alle» i mars.

Nyheten er en 7-meters RIB som skal kombinerer solide sjøegenskaper, stor passasjerkapasitet og aktiv bruk på sjøen.

Fargesammensetning og materialkvalitet skal også gjøre den også ganske spesiell. Modellen får navnet Capelli Tempest 700 Sport, ikke helt ulik denne fra samme verft.

Pontongene tåler 1500 decitex (dtex), utførit i neopren hypalon med såkalt «fabric impression», det vil si med en matt overflate som kjennes litt stoffaktig ut (Goldfish bruker samme sorten). Fargen er her heter antracite grå. Skroget er håndlaminert og lages i sort glassfiber. Pontongene er montert ganske høyt på skroget slik at de er fri fra vannet i høy fart. Dette gjør båten rask og lettmanøvrert.

Masse utstyr

Denne versjonen skal leveres med relativ mye utstyr: Syrefast bensintank på 220 liter, mekanisk ventilasjon av tankrom, skikkelig selvlensing, puter på alle benker (solpute i baug, jockeysaler, leaning post og akterbenk) farge rød, flexiteek på dørk og badeplattformer, glassfiberplattform i baug med fortøyningspullere, Lowrance HDS 8M kartplotter med Sonic HUB lydanlegg, motorinstrumenter og bunnstoff.

Utsalgsprisen vil være 445 900 kroner med en Suzuki DF175TX og 473 900 kroner med toppmodellen Suzuki DF200TX. Dette er i alle falle de anbefalte motoralternativene.

Capelli er ifølge importøren Erling Sande AS er den eneste produsenten av båter for påhengsmotorer som har mekanisk vifte som standard på alle sine båter med fast drivstofftank. Både RIB'ene og glassfiberbåtene har dette. Tankene blir ellers alltid plassert i egne rom som ligger i båtens tyngdepunkt. Dette for at båtens trim ikke skal påvirkes av tankens innhold.

LES OGSÅ: Alle våre Capelli-tester.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning