Kias nye konseptbil

På bilutstillingen i Frankfurt skal Kia vise frem en helt ny og liten bilmodell.

Publisert Oppdatert
Den nye konseptbilen kan være forsmaken på en betydelig mer sportslig bil enn vi er vant til fra Kia. Da den svenske utgaven av auto motor og sport intervjuet sjefdesigner Peter Schreyer på bilutstillingen i Paris i fjor, sa han "du får vente på svaret litt lenger" på spørsmålet om hvilke nye Kia-modeller han ville utvikle. Etter hvert ble svaret to - en kabriolet og en sportsmodell.

Nå får vi kanskje se en av bilene i virkeligheten snart, nemlig på bilutstillingen i Frankfurt i september. Kia har sendt ut to bilder av konseptbilen, der det ene er et mørkt foto av fronten og det andre viser et lite utsnitt av interiøret. Der ser det ut som om forsetene henger sammen med midtkonsollen, en idé som passer godt i en konseptbil, men som garantert ikke kommer til å henge med til bilen kommer i salg.

Utseendet ser ut til å ha en viss likhet med Kia GT Concept, som ble vist i Frankfurt for to år siden. De kvadratiske lyktene ligner dem vi kjenner fra Kia ProCeed GT, som nå er på vei til forhandlerne.

Kia er nøye med å understreke at det ikke er tatt noen beslutning om hvorvidt bilen skal komme i produksjon. Det eneste som blir sagt i den korte pressemeldingen er at bilen havner i B-segmentet (Polo-klassen, omtrent fire meter i lengden). Den skal også være "en liten bil med et stort uttrykk."
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning