Makeover med Kamille - Ann Charlotte Hærum Egge

Ann Charlotte ønsket tips om klær, hår og sminke

Se resultatet etter hun fikk være med på bli ny-dag med Kamille-teamet!

FIKK MAKEOVER: Ann Charlotte ville blant annet ha tips til hvordan hun kunne skape volum i håret. Det fikk hun av Kamille sitt superteam!
FIKK MAKEOVER: Ann Charlotte ville blant annet ha tips til hvordan hun kunne skape volum i håret. Det fikk hun av Kamille sitt superteam! Foto: FOTO: Lars Evanger
Publisert Oppdatert
TEAMET (f.v.): Fotograf Lars Evanger, frisør og makeupstylist Christine Mellem, Kamille-modell Ann Charlotte og stylist Nadine Monroe.
TEAMET (f.v.): Fotograf Lars Evanger, frisør og makeupstylist Christine Mellem, Kamille-modell Ann Charlotte og stylist Nadine Monroe. Foto: FOTO: Lars Evanger

Til vanlig jobber tobarnsmoren Ann Charlotte Hærum Egge som kundebehandler, men på bli ny-dagen med Kamille var det hun selv som trengte råd.

Hvorfor hadde du lyst til å bli ny?

- Jeg sendte en mail om at jeg trengte en bli ny-dag, fordi jeg alltid tar på meg de samme og kjedelige klærne. Jeg sminker meg likt og siden jeg har et hår som er ganske vanskelig å jobbe med, henger det oftest rett ned.

- Jeg står opp klokka 05.00, fordi jeg begynner på jobb klokka 07.00 og bor en time unna, så da orker jeg ikke å bruke så mye tid på utseendet.

Hvilke forventninger hadde du?

- Det jeg tenkte mest på i forkant, var at jeg ønsket å få volum i håret. Det hadde jeg lyst til å få noen gode tips om. Ellers hadde jeg egentlig ikke tenkt så mye på det, noe som gjorde at jeg var veldig åpen, både med tanke på klær, hår og sminke.

- Jeg fikk for eksempel tips om noen «boksefletter» som man kan ha en dag, før du sover med de, og derfor våkner opp med bølger i håret dagen etter. Det er sånne tips som jeg trenger i hverdagen, siden jeg har veldig rett hår uten fall.

Tips til å kle seg mer «riktig»

Beskriv stilen din?

Jeg kjøper gjerne de samme tingene, som olabukse, T-skjorte med tekst på og enkle gensere, selv om jeg egentlig liker veldig mye forskjellig. Jeg kjøper enkeltplagg, som ligner på noe som jeg har fra før av, uten å tenke på hvordan de skal settes sammen.

- Jeg føler også at jeg kler meg på en måte som gjør at jeg ser tjukkere ut enn det jeg er. Derfor ville jeg gjerne ha noen tips til hvordan jeg kunne kle meg mer «riktig», til min lave høyde.

Har du kledd deg eller stylet deg annerledes, etter denne dagen?

- Jeg har vel egentlig ikke gjort det ennå, men det har med tiden min å gjøre. Jeg tenker på det jeg har lært, men tror at jeg kommer til å bruke det mer i helgene, hvis jeg skal bort eller noe sånt. Men det blir ikke denne helga heller, når man har små barn, er man mye hjemme!

Tips! Nøytrale farger er en sikker vinner på kontoret. Tilsett fargerikt tilbehør for å gjøre antrekket mer interessant!

Artikkelen fortsetter under bildene.

DENIM-DILLA: Ann Charlotte er kledd i: Øredobber fra Weekday, kr 60. Kjede fra Weekday, kr 100. Skjorte fra Ricco Vero, kr 1300. Skjørt fra Vero Moda, kr 500. Sko fra Mango, kr 400. Til høyre: Topp fra Nly trend, kr 279. Skjørt fra Custommade, kr 1399. Armbånd fra Pilgrim,
kr 299. Armbånd fra Julie Sandlau for Pieces, kr 450. Platåsko fra Sapatos, kr 1595.
DENIM-DILLA: Ann Charlotte er kledd i: Øredobber fra Weekday, kr 60. Kjede fra Weekday, kr 100. Skjorte fra Ricco Vero, kr 1300. Skjørt fra Vero Moda, kr 500. Sko fra Mango, kr 400. Til høyre: Topp fra Nly trend, kr 279. Skjørt fra Custommade, kr 1399. Armbånd fra Pilgrim, kr 299. Armbånd fra Julie Sandlau for Pieces, kr 450. Platåsko fra Sapatos, kr 1595. Foto: FOTO: Lars Evanger og produsenten
SORT OG HVITT: Ann Charlotte er kledd i: Bluse fra Lindex, kr 400. Jeans fra Zara, kr 500.
Sko fra Zara, kr 899. Armbånd fra Dyrberg/ Kern, kr 700 og 790. Til høyre: Dressbukse fra
Weekday, kr 400. Kort topp fra Tom Wood, kr 1200. Tynt sjal fra Pieces, kr 160. Kimonokjole fra Edblad, som også kan brukes som jakke, kr 1499. Hæler fra Bianco, kr 600.
SORT OG HVITT: Ann Charlotte er kledd i: Bluse fra Lindex, kr 400. Jeans fra Zara, kr 500. Sko fra Zara, kr 899. Armbånd fra Dyrberg/ Kern, kr 700 og 790. Til høyre: Dressbukse fra Weekday, kr 400. Kort topp fra Tom Wood, kr 1200. Tynt sjal fra Pieces, kr 160. Kimonokjole fra Edblad, som også kan brukes som jakke, kr 1499. Hæler fra Bianco, kr 600. Foto: FOTO: Lars Evanger og produsenten

Krøller i lengdene og hverdagslig smokey eye

Frisør og makeupstylist Christine Mellem om:

Psst! Vil du være med?

Send en mail med bilde, navn, størrelse, alder og hvorfor du vil være Kamillemodell til [email protected]

Håret

- For å få volum og hold i et ganske tynt og flatt hår, er det lurt å «preppe» med et godt skum, før du føner håret med en rundbørste. Ved å gjøre dette skaper du volum innerst, som også holder mye lenger.

- For mer bevegelse og krøll i lengdene bruker jeg en krøllstav, og grer de ut med fingrene. Bruk gjerne litt tørrsjampo innerst ved røttene for enda mer hold, uten at det blir for stivt som med hårspray.

- I lengdene sprayer jeg over med en teksturspray for hold, og en lett shinespray for mer glans.

Sminken

- Først bruker jeg en grønn concealer for å nøytralisere den rødblussende huden på nesa og kinnene. Så legger jeg foundation i hele ansiktet med en svamp, og presser foundationen inn i huden, slik at jeg ikke drar de fargekorrigerende produktene rundt. Jeg la en mørkere foundation under kinnbenene og ved hårfestet for å konturere.

- Jeg bruker solpudder for ekstra varme, før jeg markerer brynene med en penn. På øynene legger jeg en lett smokey eye i bruntoner. På midten av lokket legger jeg et bronsepigment som åpner øyet, før jeg påfører maskara.

- Jeg legger highlighter på kinnbenene, neseryggen, over brynet, i amorbuen og i øyekroken. En rosa blush i kinnene. På leppene legger jeg leppestift i en lys korallfarge.

Tips! Bruk en primer på øyelokket, før du påfører øyeskygge. Dette gir deg en jevn farge over hele lokket, i tillegg til at skyggene sitter lenger.

Er du interessert i flere oppdateringer fra Klikk Mote? Følg oss på Facebook her!

HÅR OG SMINKE: Frisør og makeupstylist Christine Mellem krøllet håret til Ann Charlotte i lengdene og la en naturlig sminke med lett smokey eyes og leppestift i en lys korallfarge.
HÅR OG SMINKE: Frisør og makeupstylist Christine Mellem krøllet håret til Ann Charlotte i lengdene og la en naturlig sminke med lett smokey eyes og leppestift i en lys korallfarge. Foto: FOTO: Lars Evanger

Ved: Rubi Sørvik

Tekst: Anne Aasgaard

Foto: Lars Evanger

Styling: Nadine Monroe

Hår og makeup: Christine Mellem

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning