Kamille makeover - Inger Helene

Inger Helene elsker kjoler, men trengte variasjon i garderoben

Se resultatet!

ØNSKET NOE HELT NYTT: Rådgiver i Norges 
vassdrags- og energidirektorat (NVE) Inger Helene Waagaard Riddervold slet med å komme på spennende antrekk. Hun fikk hjelp av Kamille sitt bli ny-team!
ØNSKET NOE HELT NYTT: Rådgiver i Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) Inger Helene Waagaard Riddervold slet med å komme på spennende antrekk. Hun fikk hjelp av Kamille sitt bli ny-team! Foto: FOTO: Privat
Publisert Oppdatert
TEAMET (f.v.): Fotograf Lars Evanger, stylist Nadine Monroe, Kamille-modell Inger Helene, samt frisør og makeupstylist Christine Mellem.
TEAMET (f.v.): Fotograf Lars Evanger, stylist Nadine Monroe, Kamille-modell Inger Helene, samt frisør og makeupstylist Christine Mellem. Foto: FOTO: Lars Evanger

Ikke at det er noe galt med kjoler, altså. Men Inger Helene (33) trengte hjelp til å variere garderoben. Derfor ville magasinet Kamille sitt bli ny-team hjelpe henne med å finne på noe helt nytt.

Hvorfor hadde du lyst til å bli ny?

- Jeg ønsket meg tips og nye ideer, fordi jeg ofte ender opp i de samme klærne som jeg går med hele tiden. Jeg er for eksempel veldig glad i å gå i kjole, fordi det bare er ett plagg å ta på seg.

- Selv om jeg har veldig masse klær, har jeg sjelden noe å ha på meg, fordi jeg synes det er vanskelig å mikse og matche. Da er det lettvint å bare ta på seg en kjole.

Fikk på seg klær hun aldri hadde valgt selv

Beskriv stilen din?

- Stilen min preges nok av at jeg sitter på kontor, jeg er klassisk og litt A4. Det går ganske fort om morgenen. Jeg pleier ofte å snike meg ut av huset før de andre våkner, så jeg setter håret i hestehale, går raskt over med mineralpudder, mascara og kanskje litt øyeskygge, og så er jeg ferdig. Det var derfor veldig gøy å bli skikkelig stylet.

Høydepunkt fra dagen?

- Det som var morsomst, var at jeg fikk på meg klær som jeg aldri i livet hadde plukket ut selv. Siden jeg har to barn har jeg jo litt ekstra her og der.

- Når jeg er på shopping er jeg derfor på utkikk etter klær som ikke framhever magen min. Det har jeg tenkt at buksedresser gjør, så derfor har det vært helt uaktuelt å prøve det. Men så var det jo desto mer gøy å få prøve en – og se hvor bra det ble! Med høye hæler som toppet det hele, ble det både stilig, elegant og rocka.

- Du burde dra på fest i dag, du!

Hvilke reaksjoner har du fått?

- Jeg bruker ikke så mye sminke til vanlig, selv om jeg ikke er ukjent med å bruke leppestift med farge på. Hos Kamille fikk jeg på meg ganske mye øyeskygge, og sterk farge på leppene. Så det var veldig annerledes, sånn sett, men også veldig kult.

- Jeg beholdt sminken da jeg var innom jobben etterpå og da jeg hentet i barnehagen. Det var flere som kommenterte: «Wow! Du burde dra på fest i dag, du!»

Artikkelen fortsetter under bildet.

NY I JUMPSUIT: Inger Helene er kledd i: Jumpsuit fra Ellos, kr 500. Armbånd fra Dyrberg/Kern, kr 700 per stk. Sko fra Helene Westbye, kr 1500. Til høyre: Trekant-bh fra Samsøe & Samsøe, kr 349. Jumpsuit fra Custommade, kr 2599. Veske fra Mango, kr 400. Sølvsmykke fra Dyrberg/Kern, kr 579. Sko fra Sapatos, kr 1495.
NY I JUMPSUIT: Inger Helene er kledd i: Jumpsuit fra Ellos, kr 500. Armbånd fra Dyrberg/Kern, kr 700 per stk. Sko fra Helene Westbye, kr 1500. Til høyre: Trekant-bh fra Samsøe & Samsøe, kr 349. Jumpsuit fra Custommade, kr 2599. Veske fra Mango, kr 400. Sølvsmykke fra Dyrberg/Kern, kr 579. Sko fra Sapatos, kr 1495. Foto: FOTO: Lars Evanger
CLASSY OG CHIC: Inger Helene er kledd i Genser fra Just Female, kr 400. Skjørt fra Gina Tricot, kr 400. Sko fra Zara, kr 550. Klokke fra Komono, kr 1000. Antrekk til høyre: Hæler fra Eurosko, kr 999. Strikk fra Custommade, kr 1799. T-skjorte fra Tom Wood, kr 699. Skinnskjørt med frynser fra Style Butler, kr 2599. Øredobber fra Bik Bok, kr 99.
CLASSY OG CHIC: Inger Helene er kledd i Genser fra Just Female, kr 400. Skjørt fra Gina Tricot, kr 400. Sko fra Zara, kr 550. Klokke fra Komono, kr 1000. Antrekk til høyre: Hæler fra Eurosko, kr 999. Strikk fra Custommade, kr 1799. T-skjorte fra Tom Wood, kr 699. Skinnskjørt med frynser fra Style Butler, kr 2599. Øredobber fra Bik Bok, kr 99. Foto: FOTO: Lars Evanger

Glamfeeling og mørke lepper

Frisør og makeupstylist Christine Mellem om..

Psst!

 Vil du være med? Send en mail med bilde, navn, størrelse, alder og hvorfor du vil være Kamillemodell til [email protected]

Håret

- Inger Helene pleier å ha håret i hestehale. Det er ganske langt, og blir fort flatt. Vi ønsker å skape mer volum og få en liten «glamfeeling» over det. Alt håret krølles bakover med en krølltang. Når krøllene kjølner, gres de med en naturbørste som samler dem til fine bølger. Vi avslutter med både shinespray og hårspray, for skikkelig glans og masse hold.

Sminken

- Øynene markeres med en mørk brunfarge i ytterkant og ferskenfarge i globalen. De samme fargene brukes under øyet, og duses ut for en mer sotet look. Inger Helene får løsvipper for gi masse oppmerksomhet til øynene. Til denne looken passer det med skikkelig mørke lepper, i en deilig burgunder farge.

Tips!

Med en matt leppestift blir resultatet langvarig og samtidig litt mer rocka, enn med masse gloss.

SMINKE OG HÅR: Frisør og makeupstylist Christine Mellem krøllet håret til Inger-Helene og la en lekker, sotet sminke.
SMINKE OG HÅR: Frisør og makeupstylist Christine Mellem krøllet håret til Inger-Helene og la en lekker, sotet sminke. Foto: FOTO: Lars Evanger

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning