Kendall Jenner

Stjel stilen til Kendall Jenner

Vi avslører hennes hemmelige triks.

KENDALL JENNER: Modell og it-girl Kendall Jenner har på få år blitt et stilikon med sin trendy, avslappede og chice stil. På bildet til høyre er hun på Kendall og søsteren Kylie sin kolleksjonslansering for Topshop: - Her er hun i sesongens trendy kulotter og cut out-sandaler, topp med høy hals og røde lepper, sier  Ida Elise Eide Einarsdottir, moteblogger og redaktør for nettmagasinet Vixen.no.
KENDALL JENNER: Modell og it-girl Kendall Jenner har på få år blitt et stilikon med sin trendy, avslappede og chice stil. På bildet til høyre er hun på Kendall og søsteren Kylie sin kolleksjonslansering for Topshop: - Her er hun i sesongens trendy kulotter og cut out-sandaler, topp med høy hals og røde lepper, sier Ida Elise Eide Einarsdottir, moteblogger og redaktør for nettmagasinet Vixen.no. Foto: FOTO: Getty Images og Stella Pictures
Publisert Oppdatert

Kendall Jenner

Kendall Jenner er modell og TV-personlighet, og den nest yngste søsteren i Kardashian-klanen. Hun ble først kjent via familiens realityprogram, Keeping Up With The Kardashians, men har siden skapt sin egen karriere som modell. Jenner har vært på utallige magasinforsider, frontet kampanjer for eksklusive merker og gått ned catwalken for designere som Marc Jacobs, Givenchy, Chanel, Tommy Hilfiger, Fendi, Balmain og Sonia Rykiel.

Modell og realitystjerne Kendall Jenner har for lengst oppnådd status som it-jente og stilikon.

Hun går de gjeveste visningene under moteukene, har prydet forsidene på verdens største motemagasiner og er bestevenninne med blant annet modell og stilikon Gigi Hadid.

- Kendall Jenner omtales som det nye moteikonet. Hun er allerede en av verdens fremste it-girls, i godt selskap med andre såkalte sosiale medier-modeller som Cara Delevingne og Karlie Kloss, sier Ida Elise Eide Einarsdottir, moteblogger og redaktør for nettmagasinet Vixen.no.

- Det ryktes at hun er i ferd med å ta motetronen fra halvsøster Kim Kardashian, legger hun til.

Realitystjerne-stilen lagt på hylla

Kendall ble først kjent som tween queen gjennom realityserien Keeping Up With The Kardashians. It-jente-statusen hennes skjøt for alvor fart da hun ble sett side om side med tidligere Vogue-redaktør Anna Wintour, som sies å være blant de aller første som spotter nye trendsettere.

- I kjølvannet av statusen som moteikon, har Kendall lagt realitystjerne-stilen på hylla til fordel for en mer minimalistisk, trendy og chic hverdagsstil, samtidig som hun virkelig imponerer på den røde løperen iført kreasjoner fra noen av verdens mest eksklusive motehus, forteller Einarsdottir.

Stylist Maria Rogersdotter ved Bik Boks hovedkontor, mener Kendall har en feminin stil, som nøye balanseres opp og krydres med stilsikre nøkkelplagg og trendy detaljer.

- Hun er glamorøs og avslappet på samme tid, sier hun.

Artikkelen fortsetter under bildet.

SKINNBUKSE: Kendall Jenner er fan av skinnbukse, og kombinerer den ofte med basisplagg som denimskjorte og enkle gensere – og alltid med en kul designerveske på armen og solbriller.
SKINNBUKSE: Kendall Jenner er fan av skinnbukse, og kombinerer den ofte med basisplagg som denimskjorte og enkle gensere – og alltid med en kul designerveske på armen og solbriller. Foto: FOTO: Stella Pictures

Nøkkelplaggene i Kendalls garderobe

Siden Kendall er en it-girl, er hun alltid oppdatert på de siste trendene, noe som gjør at garderoben hennes skifter fra sesong til sesong.

I CALVIN KLEIN: Kendall Jenner tok pusten fra alle da hun dukket opp i denne kreasjonen fra Calvin Klein på amfARs Cinema Against AIDS Gala tidligere i år.
I CALVIN KLEIN: Kendall Jenner tok pusten fra alle da hun dukket opp i denne kreasjonen fra Calvin Klein på amfARs Cinema Against AIDS Gala tidligere i år. Foto: FOTO: Getty Images

- Når det er sagt, har hun en god basisgarderobe bygget opp rundt nøkkelplagg i nøytrale farger, som kan dresses opp og ned etter anledning, som for eksempel jeansen, blazeren, skinnjakken og den hvite T-skjorten – som hun styler med trendplagg og -tilbehør, sier Einarsdottir og legger til:

- Det er nettopp her hemmeligheten ligger, nemlig i stylingen.

Ifølge Rogersdotter har Kendall en varierende garderobe, hvor antrekkene hennes alltid er toppet med statement-tilbehør som solbriller og vesker.

- Garderoben hennes består av alt fra denim, skinnbukser, kjoler, magekorte topper, strikkede gensere, buksedresser, skjørt, fine jakker/kapper, høye snøresandaler, boots og sneakers.

Noen av nøkkelplaggene i garderoben hennes kan det lønne seg å legge litt penger i – nemlig basisgarderoben.

Einarsdottir ville investert i basisplagg som jeans, skinnjakke, blazer, T-skjorter, skjorter, høye hæler, boots og flats, mens Rogesdotter ville gått for skinnbukser og solbriller.

- Et par skinnbukser med perfekt passform er en bra investering. Gå også for et par kule solbriller – riktig tilbehør løfter hvilken som helst look.

Artikkelen fortsetter under bildet.

IT-JENTE: - I kjølvannet av statusen som moteikon, har Kendall lagt realitystjernestilen på hylla til fordel for en mer minimalistisk, trendy og chic hverdagsstil, sier Ida Elise Eide Einarsdottir, moteblogger og redaktør for Du kan skrive moteblogger og redaktør for nettmagasinet Vixen.no.
IT-JENTE: - I kjølvannet av statusen som moteikon, har Kendall lagt realitystjernestilen på hylla til fordel for en mer minimalistisk, trendy og chic hverdagsstil, sier Ida Elise Eide Einarsdottir, moteblogger og redaktør for Du kan skrive moteblogger og redaktør for nettmagasinet Vixen.no. Foto: FOTO: Stella Pictures

Lett å la seg inspirere

Hvorfor er stilen hennes lett å la seg inspirere av og identifisere seg med?

Kendall Jenners stil

- Kendall har hatt en enorm stilutvikling fra å være en av de litt anonyme halvsøstrene til Kim Kardashian til å bli en av verdens fremste it-girls.

- Hun klarer kunststykket å alltid se fantastisk ut på den røde løperen og å ha en kul, trendy og chic hverdagsstil der basisgarderobe møter high fashion møter must haves.

- Kendall er en stor stilinspirasjon, et ekte moteikon og udiskutabelt den i familien med aller best stil (sorry Kim).

- Hun er bare 19 år gammel, men med sin klassiske, trendy og chice hverdagsstil appellerer hun til en bred aldersgruppe og god stil kjenner jo dessuten ingen alder.

Kilde: Ida Elise Eide Einarsdottir, moteblogger og redaktør for Vixen Magasin.

- Selv om Kendall er en av verdens fremste it-jenter, og er på forsiden av noen av verdens mest toneangivende motemagasiner, går på catwalken for noen av verdens fremste designere og motehus, er bffs med noen av verdens kuleste supermodeller og superstjerner, sitter front row på alle store motebegivenheter og stråler i eksklusiv og svindyr design på den røde løperen, har hun en kul, trendy og chic hverdagsstil som er lett å la seg inspirere av, sier Einarsdottir.

- Kendall er ekspert på å hente opp trendelementer som hun gjør til en del av sin egen stil – ikke omvendt, legger hun til.

Rogersdotter tror man lett identifiserer seg med stilen hennes fordi den er variert, og derfor lett å kopiere.

- Hun gjør det ikke komplisert for seg selv, men enkelt – noe som passer oss jenter i Norden. Uansett om du liker en romantisk stil, mer sexy eller sporty og avslappet hverdagslook, så finner du bilder av henne i nettopp disse stilene, sier hun.

Og, det er mye man kan lære av stilen til Kendall.

- Kendall er dyktig på å fremheve sin kvinnelighet, og det synes jeg er inspirerende, sier Rogersdotter.

- Bygg deg en god basisgarderobe. Den skal danne utgangspunktet for antrekkene dine og skal kunne styles opp og ned med trendplagg og -tilbehør, sier Einarsdottir og fortsetter:

- La deg inspirere av sesongens trender, men istedet for å forandre stil fra sesong til sesong, bør du gjøre trenden til en del av din egen stil uten å gå på akkord med den. Og aller sist: Det er ingen skam å snu! Bare se på Kendalls egen stiltransformasjon.

EGEN STIL: - Kendall er ekspert på å hente opp trendelementer som hun gjør til en del av sin egen stil – ikke omvendt, sier Ida Elise Eide Einarsdottir, moteblogger og redaktør for nettmagasinet Vixen.no.
EGEN STIL: - Kendall er ekspert på å hente opp trendelementer som hun gjør til en del av sin egen stil – ikke omvendt, sier Ida Elise Eide Einarsdottir, moteblogger og redaktør for nettmagasinet Vixen.no. Foto: FOTO: Stella Pictures

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning