Test av concealere

Bare en av dem innfrir alle forventninger

Vi har testet ni concealer-penner.

CONCEALER-PENNER: Ingen av concealerne fikk toppkarakter, men tre av de ni vi testet skiller seg klart ut.
CONCEALER-PENNER: Ingen av concealerne fikk toppkarakter, men tre av de ni vi testet skiller seg klart ut. Foto: FOTO: Silje Golf
Publisert Oppdatert

Om testen:

Vi har testet ni concealer-penner for å finne ut dekkevnen og holdbarhet. De ni concealer-pennene som er med i testen er alle fra kjente sminkemerker - både billige og dyre.

Alle concealerene er testet av fem utvalgte medlemmer av Klikk Motes testbrukerpanel (makeup-testere): Stine Mari (33), Janne Christina (28), Karoline (23), Anne (46) og Priscilla (36). De har alle testet concealerpennene i til sammen tre uker.

Panelet har fått utdelt en av hver concealer, og deltakerne i testpanalet har testet uavhengig av hverandre. Hvert produkt er testet minst to dager av hver tester.

Svært mange har concealer som en del av hverdagssminken sin, og i denne testen har vi tatt for oss ni ulike conceler-penner for å finne ut hvilken av dem som faktisk er best i test.

Dette er en test av highlightende concealerpenner, som mange jenter liker å bruke under øynene fremfor tyngre concealerprodukter.

Vi har testet hvor godt de dekker, holdbarhet og opplevelsen under påføring.

Concealerne er fra ulike kjente skjønnhetsmerker, med pris fra kr 79,50 til kr 345.

Dyrest og best

Testvinneren er Dior Skinflash, som også er den dyreste i testen. Den fikk karakter fem på alle tre kriteriene, og får blant annet skryt for å ha en god kost. Den føles som silke på huden og passer fint til også de med tørr hud.

På delt andreplass ligger YSL Touche Éclat og Jane Iredale Active Light. Begge disse høyt på påføring og resultat. 

Slik har vi testet

Testen av concealer-penner er gjennomført av fem medlemmer fra Klikk Motes eget brukerpanel for kosmetikktester. Testerne er plukket ut etter en grundig evalueringsrunde.

Testperioden har strukket seg over tre uker, hvor hver concealer-penn er testet i minst to dager av alle i testpanelet.

Kriterier

I testen har det vært tre kriterier (vist under), som alle har blitt svart på og blitt tildelt en karakter på en skala fra 1-6. Også plusser og minuser har det vært oppfordet til å svare på.

Det har blitt lagt vekt på å finne ut hvor godt concealer-pennene dekker mørke ringer og hvor lenge de holder.

Påføring: Hvordan er den å legge?

Resultat: Dekker den mørke ringer godt nok?

Holdbarhet: Hvor lenge dekker den?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning