Hvordan kle seg på første date

Gutter: Hvordan skal jenter kle seg på date?

Fortell oss hva hun bør ha på seg på første date, og du kan vinne en hårklipper fra Remington.

HVA FORETREKKER DU?: Vil du at dama dukker opp i utringning og kort skjørt eller jeans og en topp?
HVA FORETREKKER DU?: Vil du at dama dukker opp i utringning og kort skjørt eller jeans og en topp? Foto: FOTO: Stella Pictures
Publisert Oppdatert

Svar på skjemaet under og vær med i trekningen av en hårklipper levert av Elkjøp.

Man har alltid lyst til å gjøre et godt førsteinntrykk – spesielt når det er snakk om første date.

Og er det en ting som definitivt påvirker hva vi umiddelbart mener om en annen person, så er det klærne han eller hun har på seg.

Derfor er det viktig å velge antrekket til første date med omhu!

Hvordan kle seg på første date

Jenter kan gjerne stå foran speilet og prøve 20 forskjellige antrekk – og likevel være litt usikker på om det hun til slutt endte opp med var et godt valg.

Derfor trenger vi litt hjelp dra dere, kjære gutter! Hvordan skal jenter kle seg på date?

Vil dere gjerne at vi pynter oss fra topp til tå, eller liker dere det bedre når vi har på oss et litt mer laidback antrekk?

Nå har dere sjansen til å fortelle oss hva dere synes!

HVA BØR HUN HA PÅ SEG?: Coco Rocha har på seg en smal dressbukse, bluse, blazer og boots. Allesandra Ambrosio har på seg jeans, en topp og lave sko. Kendall Jenner har på seg skinnbukse, genser og ankelstøvletter.
HVA BØR HUN HA PÅ SEG?: Coco Rocha har på seg en smal dressbukse, bluse, blazer og boots. Allesandra Ambrosio har på seg jeans, en topp og lave sko. Kendall Jenner har på seg skinnbukse, genser og ankelstøvletter. Foto: FOTO: Stella Pictures

Fortell oss hva dere synes og vinn hårklipper!

Under har vi lagt ved et skjema hvor dere for en gangs skyld være 100 prosent ærlige – uten å risikere at dama blir sur.

UKNUSELIG: Produsenten påstår at hårklipperen tåler et trøkk, og den derfor fint kan slenges i treningsbagen uten at den blir ødelagt. Verdi kr 999,-
UKNUSELIG: Produsenten påstår at hårklipperen tåler et trøkk, og den derfor fint kan slenges i treningsbagen uten at den blir ødelagt. Verdi kr 999,- Foto: FOTO: produsenten

Fortell oss hva dere egentlig vil at hun skal dukke opp i på date – huk gjerne av på flere alternativer.

I sammen slengen kan du også fortelle oss hvilket plagg hun absolutt ikke burde ha på seg når hun skal treffe deg for første gang.

Svarer du på skjemaet, er du automatisk med i trekningen av en hårklipper fra Remington.

Produsenten forteller at hårklipperen har blader som er laget av høykvalitets japansk stål. I tillegg har den 11 kammer for ulike lengdeinnstillinger.

Premien er levert av Elkjøp, og har en verdi på kr 999,-

Vi gleder oss til å finne ut hva dere mener!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning