Sminketips

Bli fresh i en fei

ANNONSE-SAMARBEID: Clinique gir deg smarte sminketips til hud, øyne, bryn, lepper og kinn!

SMINKETIPS: Clinique deler sine beste sminketips til hud, øyne, bryn, lepper og kinn.
SMINKETIPS: Clinique deler sine beste sminketips til hud, øyne, bryn, lepper og kinn. Foto: Foto: Clinique
Publisert Oppdatert

Sponset innhold.

Bruker du litt for mye foundation, sverger du til sort eyeliner eller smitter leppestiften av med en gang? Da bør du lese videre.

I samarbeid med Clinique inviterte Kamille lesere til makeupkveld på Steen og Strøm i Oslo. Se bilder fra eventet nederst i saken.

Sminketips fra Clinique

HUD:

Legg foundation i flere lag, slik at du gradvis bygger opp så mye dekning som du trenger. Start med bare et tynt lag, legg på litt til – og se om det er nok.

Føler du at du trenger litt mer, legger du på enda et tyng lag. Du kan også legge en flytende highlighter over foundationen om nødvendig – bare prøv å få det så naturlig som mulig.

Foundation skal nemlig helst ikke vises, det skal se ut som om huden din er så jevn og fin i utgangspunktet. Det beste er å påføre foundation med en fuktig svamp. Dropp pudder på hele ansiktet, ha bare på litt i T-sona for å dempe.

Forslag: Prøv for eksempel å legge Even Better Makeup med svamp, topp det med Liquid Illuminator (natural eller bronze) og Stay Matte Sheer Preddes Powder bare rundt nesa og i T-sona.

ØYNE:

Farge er en fin måte å få fram øynene dine på. Det er bare snakk om å finne den riktige fargen som framhever nettopp din øyenfarge. Dette gjelder ikke bare sminke, det gjelder også fargen på klærne dine.

Mange tror at svart eller mørk eyeliner vil få fram øynene bedre, men vanligvis funker det faktisk ikke slik.

Svart kan fort bli for kraftig og det kan bli mer en distraksjon enn at det underbygger det du har. For eksempel kan lillatoner være lekkert til grønne øyne, det får virkelig fram grønnfargen.

Forslag: Marker øynene med Quickliner for Eyes Intense. Når du tar på eyeliner, prøv å holde deg så tett inntil vippekanten som mulig. Det skal ikke være noe avstand mellom vippekanten og eyelineren. Bruker du siden på blyanten, får du til en rettere linje enn hvis du bruker toppen.

BRYN:

Gå for kraftige, velstelte bryn ved hjelp av en brynsgelé med litt farge.

Forslag: Just Browing Brush-on Styling Mousse fyller godt ut brynene og får skikk på aller fleste bryn.

LEPPER:

Bruk Clinique Pop Lip Colour+Primer. Legg på et tynt lag med leppestift med en leppepensel og få fargen til å sette seg skikkelig ved å «prikke» den på med penselen.

Legg på nok et lag på denne måten, og avslutt med å et lag hvor du bare stryker leppestiften på på vanlig måte. Dus ut kantene med en ren leppepensel.

Ser leppene for skinnende ut mot en matte huden, legg først på gloss, så matter du den ned litt ved å prikke fingeren din mot leppene.

KINN:

Chubby Cheek Colour Balm –  framhev strukturen i ansiktet ved å konsentrere blushen bare rett under kinnbeinet. Dus ut kantene for å få det litt mykere.

Bilder fra Kamille-eventet:

Foto: Foto: Kamille
Foto: Foto: Kamille
Foto: Foto: Kamille
Foto: Foto: Kamille
Foto: Foto: Kamille
Foto: Foto: Kamille
Foto: Foto: Kamille
Foto: Foto: Kamille
Foto: Foto: Kamille

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning