10 må-ha produkter til håret

Hverdagsfin på håret

Vær så god! Her får du tips og produkter som gjør den daglige hårstylingen enkel og effektfull.

FIN PÅ HÅRET: Blake Lively har det må være fin på håret. Det vil vi også! Her får du tipsene til hvordan hverdagen blir litt enklere, ihvertfall på hårfronten.
FIN PÅ HÅRET: Blake Lively har det må være fin på håret. Det vil vi også! Her får du tipsene til hvordan hverdagen blir litt enklere, ihvertfall på hårfronten. Foto: FOTO: Stella Pictures
Publisert Oppdatert
HÅRPYNT: Frisyren til supermodell Lindsey Wixon er utrolig enkel å få til. Sett håret i en tilfeldig, rufsete knute på hodet, ta gjerne i en tørrsjampo eller hårpulver først for å skape volum, og pynt med en enkel hårbøyle eller et skjerf.
HÅRPYNT: Frisyren til supermodell Lindsey Wixon er utrolig enkel å få til. Sett håret i en tilfeldig, rufsete knute på hodet, ta gjerne i en tørrsjampo eller hårpulver først for å skape volum, og pynt med en enkel hårbøyle eller et skjerf. Foto: FOTO: Bulls

Ekspertene og hårstylistene sverger til et knippe superprodukter som definitivt kan gjøre hverdagen enklere også for oss amatører.

Her får du tips til hvordan du gir matt og tørt hår superfin glans, eller hvordan du får volum i flatt hår på 1-2-3, pluss en drøss andre tips.

Glans og beskyttelse

1. Bland Mix in Shine-serumet med hvilket som helst hårprodukt, eller bruk det alene som en siste finish. Håret får superfin glans på et blunk! Matrix Design Pulse Mix in Shine, 89 ml, kr 174,- . Hvordan du skyller håret, avgjør også hvor glansfullt det blir. Skyll det gjerne i kaldt vann.

2. Pure Abundance-serien fra Aveda bygger opp volum i håret samtidig som det blir rent, og gjør den helt ideell for typisk nordisk fint og rett hår. Gi det litt tid, og du får tykkere, sunnere og mer voluminøst hår.

Aveda Pure Abundance Volumizing Shampoo, 250 ml, kr 300,- Aveda Pure Abundance Volumizing Clay Conditioner, 200 ml, kr 407,- . Slik vasker du håret!

3. Forhindre unødig slitasje og beskytt lokkene mot den sterke varmen fra føneren med denne teksturgivende varmebeskytteren! L'Oréal Prefessionnel Tecni.art Constructor, 150 ml, kr 215,-

4. Den ultimate hårsprayen gir UV-beskyttelse og varig hold uansett værforhold, samt forlenger liv til farget og behandlet hår. Philip Kingsley Weatherproof Hairspray, 125 ml, kr 160,- . Dette gir deg forresten sunnere hår.

5. Hvis du får grep om teknikken kan stylingjernet fra ghd lage håret ditt både rett og bølget i en fei.

Tro det eller ei, det tar bare fem minutter å se smashing ut med Ghd stylingjern, kr 1949,- .

FIN PÅ HÅRET: Litt produkter og stylinghjelp har lov når hverdagshåret skal på plass.
FIN PÅ HÅRET: Litt produkter og stylinghjelp har lov når hverdagshåret skal på plass. Foto: FOTO: Produsentene

Volum og næring til håret

FLETTER: Hos Lanvin i høst var formen på fletten enkel og rett. Fest fletten med en liten, usynlig strikk eller med en ekstra dekorativ variant, og det ser ut som om du har gjort ekstra innsats for håret.
FLETTER: Hos Lanvin i høst var formen på fletten enkel og rett. Fest fletten med en liten, usynlig strikk eller med en ekstra dekorativ variant, og det ser ut som om du har gjort ekstra innsats for håret. Foto: FOTO: Bulls

1. Flatt og kjedelig hår som formelig klistrer seg til hodebunnen? Dryss litt hårpulver i hodebunn og lengder, masser lett inn, og du har volum, tekstur og hold på et par sekunder! Sexyhair Powder Play, 15 g, kr 193,- .

2. Et hode fullt av floker? Den fantastiske børsten Tangle Teezer er utolig effektiv, men samtidig ekstremt skånsom, også for extensions og andre typer løshår. Tangle teezer, kr 149,- .

3. Ikke tid til hårvask, eller får du fort fett hår? Spray over tørrsjampoen fra Batiste i den rette nyansen, så blir olje fra røttene absorbert og håret kan holde ut noen dager til. Denne er perfekt å ha med seg i veska og friske opp med i løpet av dagen, eller før du skal ut med jentene etter jobb.

Batiste Dry Shampoo i Dark & Deep Brown, Medium & Brunette og Light & Blonde, 200 ml, kr 79,- pr stk.

4. Denne sprayen tilfører ikke bare slitent hår næring og beskyttelse - en liten dusj gir håret også en frisk duft som om det var nyvasket! Alterna Rapid Repair Spray, 100 ml, kr 438,-.

5. En kjendisfavoritt, og ikke minst et av produktene mange beautyjunkies sverger til.

Denne nærende oljen forebygger splitte tupper og statisk hår, beskytter mot høye og lave temperaturer og er ideell som en dyptvirkende kur over natten. Shu Uemura Essence Absolue, 150 ml, kr 455,- .

Kjendisinspirert hår

FIN PÅ HÅRET: Hver dag! Da er det kjekt med noen produkter å lene seg på....
FIN PÅ HÅRET: Hver dag! Da er det kjekt med noen produkter å lene seg på.... Foto: FOTO: Produsent
FIN PÅ HÅRET: La hver dag bli en good hair day!
FIN PÅ HÅRET: La hver dag bli en good hair day! Foto: FOTO: Produsentene

1. Gjør som Alexa Chung og skjul uvasket, slitt hår med en lett hatt eller lue. Nå er det forresten supertrendy med caps igjen! Who knew!

Filthatt fra Vivikes, kr 199,- .

2. Jessie J har latt seg inspirere av Dip-dye-trenden. Du kan farge tuppene på et blunk med Color.Bug, og vaske det ut igjen i neste dusj.

Kevin.Murphy Color.Bug i Pink, Purple og Orange, kr 169,- pr stk.

Les også:

Slik styler du årets festfrisyre

Produktene som ekspertene ikke kan leve uten

Huden blir det du spiser

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning