Tre flotte damers skjønnhetsfavoritter

Vakker uansett alder

Tre av de flotteste damene vi vet om, deler sine skjønneste hemmeligheter med deg.

AVSLØRER: Enten du er i 20-, 30- eller 40-åra. Disse tipsene må du få med deg! Fra venstre: Camilla Diane Meyer (45), Anette Ousdal (25) og Gro Skaustein (32).
AVSLØRER: Enten du er i 20-, 30- eller 40-åra. Disse tipsene må du få med deg! Fra venstre: Camilla Diane Meyer (45), Anette Ousdal (25) og Gro Skaustein (32). Foto: FOTO: Hilda Holta Lysell og privat
Publisert Oppdatert

Anette Ousdal (25)

Anette jobber som showroom-manager og stylist i This is PR, og med en bakgrunn som makeupartist er hun godt bevandret i skjønnhetsverdenen.

Hver alder har sine behov. Det som funker når du er noen og tjue, må du kanskje revurdere når du har tippa 30. Og kanskje legge deg til noen nye vaner når 40-åra kommer.

Vi spurte tre damer i hvert sitt tiår om å gi oss sine beste tips til å se smashing ut!

Anette Ousdal: 20-årene

Hva er ditt forhold til skjønnhet?  

- Siden jeg er makeupartist og jobber i pr-bransjen, er skjønnhet en del av hverdagen min. Selv liker jeg å se naturlig ut og bruker lite sminke i hverdagen. Jeg beskytter alltid huden med solfaktor, og er i tillegg nøye med å rense den daglig.

I hvilken grad påvirker skjønnhet jobben din?

- Siden en del av jobben min går ut på å gjøre andre fine, bruker jeg liten tid på å stå og sminke meg selv på morgenkvisten.

Må du ofre noe for skjønnheten?

- Jeg må legge meg tidlig for å få en god natts søvn.

Hva er dine skjønnhetsrutiner?

- Jeg renser huden i dusjen hver morgen. Så smører jeg meg med en lett fuktighetskrem i ansiktet og en fetere krem på kroppen. Jeg dekker og jevner ut huden med concealer og bruker solpudder for å gi den glød. På kvelden bruker jeg en ansiktsrens og skrubber huden to ganger i uken. Avslutter alltid med en fuktighetsgivende nattkrem.

Beste skjønnhetstips

Hva er viktig for deg å tenke på når du kjøper skjønnhetsprodukter? 

- At produktene passer for meg. Jeg kjøper helst produkter som jeg har fått anbefalt eller lest om på forhånd.

Hvordan tar du vare på håret ditt?

- Jeg klipper håret annenhver måned, og striper det kun på vinteren. Jeg er opptatt av å bruke en god sjampo og kurer alltid håret en gang i uka. Jeg lar det stort sett lufttørke, og bruker alltid varmebeskyttende spray de gangene jeg bruker krølltang.

Når føler du deg på ditt fineste?

- På sommeren, når huden har fått naturlig og fin glød.

Hva er ditt beste skjønnhetstips?

- Mitt beste skjønnhetstips er å rense huden morgen og kveld, og selvfølgelig drikke rikelig med vann gjennom dagen. Yoga og et sunt kosthold påvirker deg også på en positiv måte.

ANETTES FAVORITTER: 1. Lip glow addict fra Dior, kr 360,- 2. Smith's Rosebud Salve, kr 98,- 3. Terracotta bronzing powder fra Guerlain, kr 450,- 4. Clarisonic rensebørste, kr 1890,-
ANETTES FAVORITTER: 1. Lip glow addict fra Dior, kr 360,- 2. Smith's Rosebud Salve, kr 98,- 3. Terracotta bronzing powder fra Guerlain, kr 450,- 4. Clarisonic rensebørste, kr 1890,- Foto: FOTO: Produsentene

Gro Skaustein: 30-årene

Gro Skaustein (32)

Gro jobber som modell og manager og er kona til Hans-Erik Dyvik Husby.

Hva er ditt forhold til skjønnhet? 

- Jeg har jobbet som modell i 15 år, og er estetiker av natur. Det inkluderer indre og ytre skjønnhet, musikk, kunst, teater, film og dans. Det beste er når noe er vakkert, i tillegg til å være interessant. 

I hvilken grad påvirker skjønnhet jobben din?

- Det er jo det som ER jobben min. Heldigvis er man som modell omringet av flinke mennesker som kan få en til å stråle selv om man kommer på jobb som en litt blek persillekvast.

Må du ofre noe for skjønnheten?

- Jeg har fram til jeg fylte 30 vært velsignet med en kropp og et ansikt som ikke har krevd noe særlig offer. Litt løping nå og da, og litt krampesunnhet et par uker før store jobber har vært nok. Ved fylte 32 år må jeg nok vedlikeholde fysikken mer, og har nå meldt meg inn på et treningssenter. 

Hva er dine skjønnhetsrutiner?

- Jeg var mer opptatt av å legge masker og lage fancy negler før, men har ikke tid til det lenger. Jeg er nøye med å stelle huden, holder hår, negler og øyebryn velstelte. Jeg sminker meg sjelden til hverdags, men før en stor kveld liker jeg å ha god tid til å føne og sminke meg. 

Hva er viktig for deg å tenke på når du kjøper skjønnhetsprodukter? 

- At det er gode produkter. Etter timer i sminkestolen vet jeg hva slags egenskaper produktene skal ha. 

Beste skjønnhetstips

Hvilket produkt klarer du deg ikke uten?                             

- En GOD krem til ansiktet. Jeg har tørr hud og greier meg ikke lenge uten fuktighet. Aller helst kjører jeg full pakke med toner, serum og øyekrem også. Av sminke står concealer og rouge høyt i kurs. 

Hvordan tar du vare på håret ditt?

- Jeg tar hårkurer, vasker det med god sjampo og balsam, og vasker ikke hver dag. (Bruker heller tørrsjampo).

Hva er ditt nyeste skjønnhetskjøp?

- Skrubbesalt fra Dødehavet og mineralkrem til føttene, og et manikyrsett fra samme merke. De var overraskende bra. Tror de blir nye favoritter i badeskapet! 

Hva blir ditt neste skjønnhetskjøp?

- En god bodybutter til tørr vinterhud er sannsynligvis det neste på handlelisten. Så skal jeg straks til frisøren. 

Når føler du deg på ditt fineste?

- Det er ikke en hemmelighet at man føler seg best når man er glad og selvsikker, og der er jeg intet unntak.

Hva er ditt beste skjønnhetstips?

- Det er å gjøre ting som gjør deg glad, og være omringet av gode mennesker. Rent fysisk blir tipset å finne ut hva slags produkter og stiler som passer for deg. Jeg kan eksperimentere innimellom, men jeg vet godt hva som alltid fungerer, og det gir trygghet.

Camilla Diane Meyer: 40-årene

GROS FAVORITTER: 1. On the go cleanser og Pick me up face tonic fra Ole Henriksen, kr 395,- 2. Batiste dry shampoo, kr 80,- 3. Redken Extreme Shampoo, kr 268, balsam kr 280,- 4. Sheertone shimmer blush i fargen peachykee fra MAC, kr 210,- 5. Eight hour cream lip protectant fra Elizabeth Arden, kr 280,-
GROS FAVORITTER: 1. On the go cleanser og Pick me up face tonic fra Ole Henriksen, kr 395,- 2. Batiste dry shampoo, kr 80,- 3. Redken Extreme Shampoo, kr 268, balsam kr 280,- 4. Sheertone shimmer blush i fargen peachykee fra MAC, kr 210,- 5. Eight hour cream lip protectant fra Elizabeth Arden, kr 280,- Foto: FOTO: Produsentene

Hva er ditt forhold til skjønnhet?

Camilla Diane Meyer (45)

Camilla er countrymanager for Polhem PR Norway jobber Camilla med mote og skjønnhet til daglig.

- Avslappet og naturlig. Jeg er opptatt av å spise sunt og få i meg vitaminer og mineraltilskudd. Jeg trener regelmessig og holder meg til yoga, pilates, svømming og styrke. Jeg passer på å gå mest mulig, og lar bilen stå når jeg skal på trening.

I hvilken grad påvirker skjønnhet jobben din?

- Representasjon er en stor del av jobben min, og siden jeg jobber i mote- og livstilsbransjen er det viktig for meg å føle meg bra. Jeg må også være uthvilt nok til å møte mennesker og daglige utfordringer.

Må du ofre noe for skjønnheten?

- Jeg er bevisst på hva jeg spiser og må ha minst åtte timer søvn hver natt.

Hva er dine skjønnhetsrutiner?

- Jeg renser alltid huden hver kveld med en uparfymert gel-såpe. Jeg blir kvitt døde hudceller ved å skrubbe huden en gang i uka og bruker anti-age nattkrem og øyeserum for å forebygge og jevne ut linjer i huden. Solfaktor påfører jeg daglig og passer alltid på å beskytte huden uansett årstid. Jeg drikker også en liter vann hver dag, og har alltid en vannflaske stående fremme på pulten min.

Hva er viktig for deg å tenke på når du kjøper skjønnhetsprodukter? 

- At de er så rene som mulig, og helst uten parabener. Jeg prøver også å unngå produkter med mye parfyme. Ellers kan jeg også forføres av en nydelig innpakning eller flakong.

Hvilket produkt klarer du deg ikke uten? 

- Pinsett! Jeg napper brynene mine hver dag, så pinsetten er for meg like viktig som tannbørsten.            

Hvordan tar du vare på håret ditt?

- Jeg vasker det annenhver dag med Hårologi sjampo og balsam, og lar det lufttørke så ofte jeg kan.

Beste skjønnhetstips

Hvilket produkt har du alltid vært tro mot?

- Lip countur pen fra MAC i fargen nude.

Hva er ditt nyeste skjønnhetskjøp?

- Kroppsoljen honey bronze fra The Body Shop, som gir fantastisk glød til både ansikt og kropp.

Hva blir ditt neste skjønnhetskjøp?

- En flytende eyeliner i burgunder, som jeg skal bruke til å male høstens cat eyes med.

Når føler du deg på ditt fineste?

- I en enkel kjole med fint snitt, nyvasket hår, naturlig sminke og høye hæler.

Hva er ditt beste skjønnhetstips?

- Sørg for å ha høy solfaktor i dagkremen og bruk solpudder i kinnene for å få en frisk og gyllen hudtone. Husk også at mye latter og glede i hverdagen har en foryngende effekt.

Les også:

Skjønnhet for dummies

CAMILLAS FAVORITTER: 1. Ecological facial oil fra Estelle & Thild, kr 375,- 2. Håndkrem fra L'Occotane, kr 79,- 3. Neglelakk fra Chanel i fargen rouge noir, kr 225,- 4. Parfymen Esentric Melocules O2, kr 1195,- 5. Daily microfoliant fra Dermalogica, kr 440,-
CAMILLAS FAVORITTER: 1. Ecological facial oil fra Estelle & Thild, kr 375,- 2. Håndkrem fra L'Occotane, kr 79,- 3. Neglelakk fra Chanel i fargen rouge noir, kr 225,- 4. Parfymen Esentric Melocules O2, kr 1195,- 5. Daily microfoliant fra Dermalogica, kr 440,- Foto: FOTO: Produsentene

Billigsjampoen som er best i test

Ikke tørk håret med håndkle

Følg oss på Facebook!

Vi har testet 17 populære nettbutikker

Meld deg på Klikk Motes nyhetsbrev og hold deg oppdatert på det siste innen mote og skjønnhet

Trenger du hårinspirasjon? Sjekk ut Det Nyes store hårguide

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning