Slik bruker du hvitt

Slik bruker du sommerens it-farge

Hvite klær kan virke avkjølende, men fargen reflekterer lys, og er derfor også veldig avslørende.

SIKKER VINNER: Blake Lively i hvit couture fra Chanel 2009.
SIKKER VINNER: Blake Lively i hvit couture fra Chanel 2009. Foto: Foto: Stella
Publisert Oppdatert

En av sommerens populære farger er hvitt. Her får du seks uskrevne regler om hvordan du best kler deg i hvitt.

1. Det viktigste å ta hensyn til når man bruker hvite klær, er hvor på kroppen man har det. Hvitt kan få deg til å virke større enn du er, så hvis det ikke er ønsket planlegg og finn ut hva du kler eller gå for en løs og ledig variant.

2. Hvis du går for to separate farger, bør du bruke hvitt der du er minst eller smalest.

PERFEKTE KOMBINASJONER: Eva Mendes, Ashley Green og Freida Pinto i tre lekre varianter.
PERFEKTE KOMBINASJONER: Eva Mendes, Ashley Green og Freida Pinto i tre lekre varianter.

3. Har du brede hofter og drømmer om hvite bukser, bør du gå for en variant som ikke er for trang i dette området. Den nye trenden med vide buksebein sitter nesten perfekt på alle kroppsfasonger, så test den ut.

STOR FORSKJELL: Hvitt kan være chic og elegant, men i det plagget blir for kort og trangt faller konseptet til jorden. F.V: Blake Lively og Courtney Love.
STOR FORSKJELL: Hvitt kan være chic og elegant, men i det plagget blir for kort og trangt faller konseptet til jorden. F.V: Blake Lively og Courtney Love. Foto: Foto: Stella

4. Husk at det finnes en rekke ulike nyanser av hvitt. Et hint av eggskall eller elfenben kler de fleste bedre enn kritt hvitt, da disse variantene inneholder andre farger som virker flatterende.

5. Har du et hvitt antrekk bør du unngå å bruke hvite sko til antrekket ditt. Gå for duse farger som blender inn i hudfargen din. Dette vil få deg til å virke smalere og lengre enn du er.

6. Synlige innerlommer og trusekanter en noe vi helst ikke vil se. Mye kan fjernes og skjules, men gjennomsiktig plagg bør brukes i visshet om at du ikke viser for meget. Når det kommer til valg av undertøy, er det kun hudfargede produkter som gjelder hvis du vil unngå at undertøyet skal synes gjennom klærne.

Les mer:

Stjel stilen til Kate Bosworth

Jukser seg til strammere kropp

Stringtrusa er død

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning