Undertøy

Sexy, svart undertøy

Høstens mest sexy undertøy er svart.

UNDERTØY: Victoria's Secrets modell Erin Heatherton er sexy i svart undertøy.
UNDERTØY: Victoria's Secrets modell Erin Heatherton er sexy i svart undertøy. Foto: Foto: Stella Pictures
Publisert Oppdatert

Hva med litt sexy, svart undertøy i høst?

Svart undertøy ser vi mye brukt under gjennomsiktige bluser og blondekjoler både på catwalken og på kjendisene. I tillegg er vi på full fart inn i festsesongen med fokus på høy partyføring og ny, fin julebordskjole.

Men festantrekket er vel ikke fullkomment uten det lille under?

Det riktige undertøyet skal ikke bare være praktisk, løfte og holde inn der det burde løfte og holde inn.

Vi slår et slag for det lekre undertøyet, som får deg til å føle deg supersexy fra innerst til ytterst.

Her har vi funnet frem noen av våre svarte, sexy favoritter.

Med disse nærmest huden, føler du deg garantert vel - og ikke minst: superhot!

Sexy todelt undertøy

Klassiske todelte undertøyssett til hyggelige priser.

Body og babydoll-undertøy

TODELT UNDERTØY: 1. Undertøyssett fra Huit, 938 for hele settet hos Nelly.com. 2. Svart og dypblå med blonder fra Luxurius Essence-serien til Triumph. Push-up bh og hipstertruse, kr 768 for settet 3. Dette er fra Shape Sensations-serien til Triumph. Bhen er paddet og med spiler, og gir fin push-up-effekt. Kr 399. Trusen koster kr 149. 4. Marlies Dekkers har fått mye oppmerksomhet for sitt supersexy undertøy. Dette settet fås på Nelly.com til kr 1444. 5.Sexy blonder på paddet spilebh fra Elegant Essence-serien til Triumph. Kr 768 for hele settet. 6. Calvin Klein-settet med push-up-effekt i bhen og liten truse, fås til kr 698 for hele settet på blant annet Nelly.com.
TODELT UNDERTØY: 1. Undertøyssett fra Huit, 938 for hele settet hos Nelly.com. 2. Svart og dypblå med blonder fra Luxurius Essence-serien til Triumph. Push-up bh og hipstertruse, kr 768 for settet 3. Dette er fra Shape Sensations-serien til Triumph. Bhen er paddet og med spiler, og gir fin push-up-effekt. Kr 399. Trusen koster kr 149. 4. Marlies Dekkers har fått mye oppmerksomhet for sitt supersexy undertøy. Dette settet fås på Nelly.com til kr 1444. 5.Sexy blonder på paddet spilebh fra Elegant Essence-serien til Triumph. Kr 768 for hele settet. 6. Calvin Klein-settet med push-up-effekt i bhen og liten truse, fås til kr 698 for hele settet på blant annet Nelly.com. Foto: Foto: Produsentene

Bodyer er perfekte under kjoler og skjørt, mens babydollen kanskje er mest sexy i senga?

Undertøystips

Svart undertøy egner seg som regel best under mørke klær.

BODYER OG BABYDOLL-UNDERTØY: 1. Denne er perfekt under kjoler eller bluser med dype utringninger. Fra Lindex til kr 249.2. Rimelig og sexy på en gang fra Cubus. Kr 169.3. Hot mama! Gjennomsiktig body med blondedetaljer, og vattert spilebh  som gir deg push-up-effekt. Kr 199 fra Lindex. 4.Ekslusivt og lekker babydoll , og på salg hos TheOutnet.com. Denne sexy herligheten kostet opprinnelig nesten 1400 kr, men nå får du den for ca kr 560 pluss frakt, toll og moms. Ikke verst!
BODYER OG BABYDOLL-UNDERTØY: 1. Denne er perfekt under kjoler eller bluser med dype utringninger. Fra Lindex til kr 249.2. Rimelig og sexy på en gang fra Cubus. Kr 169.3. Hot mama! Gjennomsiktig body med blondedetaljer, og vattert spilebh som gir deg push-up-effekt. Kr 199 fra Lindex. 4.Ekslusivt og lekker babydoll , og på salg hos TheOutnet.com. Denne sexy herligheten kostet opprinnelig nesten 1400 kr, men nå får du den for ca kr 560 pluss frakt, toll og moms. Ikke verst! Foto: Foto: Produsentene, Theoutnet.com

Går du for eksempel for en lys kjole eller bluse på festen, vil både helt hvitt, og mørkt undertøy synes igjennom kjolen.

Da bør du heller velge beige eller hudfarget for eksempel, hvis ikke du går for en kul styling à la Carrie Bradshaw i Sex og Singelliv, hvor det faktisk er meningen at undertøyet i svart skal synes.

Hvitt undertøy egner seg for øvrig best under helt lystette klær. Selv om vi er bleke på vinteren, er vi ikke i nærheten av kritthvite, derfor vil hvitt undertøy skinne gjennom under lyse eller hvite klær.

Slik finner du størrelsen din

Det er knapt noe mer usexy (og ubehagelig) enn en bh som ikke passer. Mer enn 50 prosent av alle kvinner går med gal bh-størrelse.

"Dobbelpupp" hvor brystet buler ut på siden eller over skålkanten, er et tydelig tegn på at skålen er for liten. Presses stroppene ned mot skulderen, er omkretsen sannsynligvis for stor. Tenk at selve støtten i bhen skal ligge i omkretsen, og ikke i stroppene.

Kryper bhen opp på ryggen, er omkretsen for stor - bhen skal sitte fast til ryggen uten å stramme.

Hvis du er usikker på din størrelse, er det en god start å besøke en profesjonell undertøysbutikk. De kan sysakene sine, og måler deg fra topp til tå, og gir deg ulike cup-modeller og størrelser til prøving, slik at du finner det som passer nettopp deg.

Men det er også fullt mulig å måle hjemme. Her er det bare å finne frem målebåndet!

For å finne din omkrets måler du rundt brystkassen under brystene. Mål omkretsen vannrett rundt ryggen like under brystene. Er målet for eksempel mellom 78 og 82 cm, skal du velge bh størrelse 80, er det mellom 93 og 97 cm, velg en 95 osv.

For å finne korrekt cupstørrelse er det viktig å måle når du har på deg bh. Nå skal du måle rundt brystkassen der bysten er fyldigst. Pass på at målbandet holdes rett og ikke vrir seg.

Når du skal finne din skålform, er det lettest å gå ut fra den skålformen du allerede bruker. Skålformen er riktig når bøylen ligger helt inn til kroppen og rammer inn hele brystet.

Les også:

22 superfine gummistøvler

20 perfekte parkaser til kalde dager

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning