Makeover

- Tenk at jeg, gamle kjerringa, kunne bli så fin

Tobarnsmor Ann-Kathrin Olaussen (47) turte ikke å utfordre seg selv. Så fikk hun hjelp!

FØR OG NÅ: Ann-Kathrin synes hun hadde en litt bondsk stil og ønsket hjelp til å tørre det lille ekstra, bli flinkere til å pynte seg og bruke de klærne hun faktisk kjøper.
FØR OG NÅ: Ann-Kathrin synes hun hadde en litt bondsk stil og ønsket hjelp til å tørre det lille ekstra, bli flinkere til å pynte seg og bruke de klærne hun faktisk kjøper. Foto: Foto: Lars Evanger
Publisert Oppdatert

Vi gir flere av Kamille-leserne muligheten til å bli ny, men denne gangen var det Kamille Puls-leser Ann-Kathrin Olaussen (47) fra Rolvsøy som fikk sin drømmedag.

- Jeg elsker å se i blader, men tør ikke å utfordre meg selv. I det siste har jeg gått i samme type klær, med håret i hestehale og litt maskara. Rett og slett litt bondsk og treigt!

- Tørre det lille ekstra

Hvem er du?

- Jeg er ei singel dame med to sønner på 17 og 23 år, og i tillegg har jeg hunden Bono. Jeg jobbet med regnskap og tall i alle år, men ble ufør på grunn av nakken for noen år siden, forteller Ann-Kathrin.

- Jeg sliter med mye smerter, men er glad i å jobbe, så i helgene jobber jeg med funksjonshemmede. Det gir meg masse. I tillegg kjører jeg Harley.

Hva var forventningene til dagen?

- Å bli inspirert til å tørre det lille ekstra, bli flinkere til å pynte meg og bruke de klærne jeg faktisk kjøper. For jeg har jo mye fint i skapet.

Inspirert av Beckham

Har du et stilikon?

- Jeg lar meg inspirere av mange, men synes Victoria Beckham er veldig ­gjennomført.

Hvordan var det å være modell?

- Jeg hadde en skikkelig blåmandag den dagen Kamille ringte, så allerede før den store dagen opplevde jeg et vendepunkt.

Ann-Kathrin forteller at det var veldig gøy å være modell, men at timene gikk altfor fort.

- Jeg møtte så hyggelige folk, fikk gode tips og synes at makeupartisten var veldig behagelig og flink. Tenk at jeg, gamle kjerringa, kunne bli så fin. Haha!

Makeupteamet:

Kamille-teamet besto av frisør og makeupartist Kristin Barlindhaug, stylist Isabel Ødegård Skolmen og fotograf Lars Evanger.

ANN-KATHRIN HAR PÅ SEG: Skjørt fra Bik Bok, kr. 299. Skjorte fra Bik Bok, kr. 299. Jakke fra Costummade, kr. 4600. Sko fra Pair/Shoe Lounge, kr. 1395. PRODUKTFORSLAG: Bukse fra Bik Bok, kr. 299. Jakke fra Mango, kr. 599. Topp fra MQ, kr. 499. Veske fra Aldo, kr. 399. Sandaler fra Zara, kr. 399.
ANN-KATHRIN HAR PÅ SEG: Skjørt fra Bik Bok, kr. 299. Skjorte fra Bik Bok, kr. 299. Jakke fra Costummade, kr. 4600. Sko fra Pair/Shoe Lounge, kr. 1395. PRODUKTFORSLAG: Bukse fra Bik Bok, kr. 299. Jakke fra Mango, kr. 599. Topp fra MQ, kr. 499. Veske fra Aldo, kr. 399. Sandaler fra Zara, kr. 399. Foto: Foto: Lars Evanger / Produsentene

 

Stylingtips:

Over: De lange, flotte beina til Ann-Kathrin kommer til sin rett med et røft skjørt og høye hæler. Den korte jakka setter en spiss på antrekket, og markerer midjen hennes.

 

Under: Ann-Kathrin kler godt den minimalistiske stilen med innslag av sporty detaljer. De lave joggeskoene kan byttes ut med høye hæler, et lekkert smykke – og vips, så er du klar for fest!

 

ANN-KATHRIN HAR PÅ SEG: Kåpe fra Bik Bok, kr. 799. Topp fra H&M, kr. 199. Bukse fra Bik Bok, kr. 299. Sko fra Nike, kr. 1200. Veske fra Musette/ Shoe Lounge, kr. 1500.
ANN-KATHRIN HAR PÅ SEG: Kåpe fra Bik Bok, kr. 799. Topp fra H&M, kr. 199. Bukse fra Bik Bok, kr. 299. Sko fra Nike, kr. 1200. Veske fra Musette/ Shoe Lounge, kr. 1500. Foto: Foto: Lars Evanger / Produsentene

Sminke:

- Ann-Kathrin er flink til å pleie huden sin. Jeg la en lett BB-krem for å jevne ut huden. For mer farge la jeg en varm, plommefarget eyeliner over og under øyet, og svart maskara på vippene, sier frisør og makeupartist Kristin Barlindhaug.

- Pluss noen få punktvipper for å markere øynene hennes. Jeg avsluttet med en ferskenfarget kremblush på kinnbeina. Resultatet er en glødende sommer-makeup – perfekt til Ann-Kathrins personlighet.

Hår:

- Jeg la inn tre forskjellige farger rundt ansiktet for å lysne håret og gi Ann-Kathrin litt ekstra varme og glød. Jeg klippet opp håret og lagde skrålugg for å skape ekstra liv og tekstur, sier frisør Barlindhaug.

- Ann-Kathrin har mange, fine hårstrå, så jeg brukte saltvannsspray for å gi håret mer volum. Hun fikk krøller med en krøllstav. Resultatet er en naturlig sommerlook som passer perfekt til hverdags og fest.

PST! Vil du være med? Send en mail med bilde, navn, størrelse, alder og hvorfor du vil være Kamille-modell til [email protected]?

Følg Kamille: På Instagram @kamillenorge og @kamillepuls. For å følge oss på Facebook klikk her!

Se flere Kamille-lesere:

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning