Tilbehør

Fem ting som fresher opp toppen

Sats på trendy tilbehør for å gjøre t-skjorten kulere.

FRISK OPP T-SKJORTA: Et stort smykke er perfekt for å gjøre en enkelt topp mer spennende.
FRISK OPP T-SKJORTA: Et stort smykke er perfekt for å gjøre en enkelt topp mer spennende. Foto: Foto: Stella
Publisert Oppdatert

En enkel topp er en vinner i basisgarderoben, men kan ofte bli litt kjedelig om man bruker den alene.

Men det er mange ting du kan bruke som tilbehør. Moten i 2011 er preget av blant annet sterke farger, print og statementsmykker, så det er fritt frem for å leke seg.

Del

Pynt i halsen

Skjerfet vil være i motebildet ganske lenge fremover. Til vårsesongen kan du allerede se etter print i alle varianter og kraftige farger i blått, gult og rosa.

Et stort skjerf passer perfekt til en enkel t-skjorte eller singlet. Velg gjerne et med print for å få mer spill i antrekket.

Om du ikke liker å ha noe så tett inntil halsen, kan et smykke være et bedre alternativ. Statementsmykkene ble en stor hit i fjor, og i år er de tilbake.

Tenk store, overdådige smykker, gjerne med steiner eller andre iøyenfallende detaljer.

Belte med ny vri

Tynne belter er en fin måte å gjøre antrekket mer interesant på, og bruker du det i midjen vil du både framheve den og friske opp toppen din.

Men slenger du på en veske blir det enda mer spennende! Nå kommer den gamle rumpetasken i en ny og kul variant, hvor det er festet på en liten veske på beltet. Kult og praktisk på samme tid.

Strikk og fjær

Et annet alternativ er å bruke en lang vest over toppen. Da får du en kul lag-på-lag effekt, og anterkket ser med gjennomført ut.

Velg en fin vest som gjerne kan være ensfarget. Da kan du mikse med flerfoldige mønstre og farger.

Ellers er en stor krage helt perfekt å bruke over en t-skjorte. Du finner disse i mange forskjellige varianter, både med paljetter, perler og blonder. Sjekk nettbutikker som Asos.com, Topshop.com eller eBay for å finne din favoritt.

For den vågale er muligens en fjærkrage førstevalget? Bli inspirert av filmen Black Swan , og rist med fjærene neste gang du skal på fest.

Les også:

FRA VENSTRE: Blomterskjerf fra Oasis (kr 170), Smykke fra forever21 (kr 120), _Bum bag_ fra Jaeger London, Fjærkrage fra Top Shop (kr 600), Strikket vest fra Alice + Olivia (kr 800)
FRA VENSTRE: Blomterskjerf fra Oasis (kr 170), Smykke fra forever21 (kr 120), _Bum bag_ fra Jaeger London, Fjærkrage fra Top Shop (kr 600), Strikket vest fra Alice + Olivia (kr 800) Foto: Foto: Produsenten

Søt i strikk

Smekre smykker

Skjerf deg!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen