Flere designhus satset videre på skjerftrenden da de presenterte kolleksjonene sine for høsten og vinteren.

Det er kanskje ikke så rart i og med at skjerf generelt har hatt økende popularitet de siste årene.

Skjerf er populære i de fleste arenaer og dukker opp i alt fra gatemote til high fashion. Det handler ikke lenger bare om å varme halsen.

I dag bruker vi skjerf til enten å rocke opp en hverdagslig jeans- og t-skjorte-look, eller for å understreke en bestemt trend vi går for.

På catwalken så vi skjerfet i mangfoldige varianter, altså noe for enhver smak og ethvert bruk. Skjerfet har blitt et smykke, et gjennomtenkt statementplagg som er med på å definere jenters personlige stil.

Skjerf deg

FRA VENSTRE: Skjerf med batikkmønster fra Gina Tricot (kr 149), sort bomullsskjerf fra Acne hos Koma (kr 999), ferskenfarget silkeskjerf fra Rabens hos Den Dama Acc (kr 1199), blårutete skjerf med frynser fra Koma (kr 599) © Foto: HM Foto

Skjerf deg

FRA VENSTRE: Håndbrodert skjerf fra Vadumsrum (kr 2500), skjerf med blomstertrykk fra Epice hos Fresh (kr 1199), cashmere skjerf fra Lala Berlin hos Ma (kr 2700), blått skjerf i folklore-stil fra Gina Tricot (kr 149) © Foto: HM Foto

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!