KROPP OG HELSE

Helene Drage skal blogge for Kamille

Blogger og personlig trener Helene Drage skal skrive om kropp, trening og kosthold på kamille.no. Hun vil også dele oppskrifter og treningstips.

SUNN LIVSSTIL: Blogger og personlig trener Helene Drage mener man kan være sunn og sprek selv om man ikke har sprettrumpe.
SUNN LIVSSTIL: Blogger og personlig trener Helene Drage mener man kan være sunn og sprek selv om man ikke har sprettrumpe. Foto: Foto: Privat
Publisert Oppdatert
KAMILLE-BLOGGER: Helene Drage gleder seg til å inspirere Kamilles lesere med sunne og gode matoppskrifter, enkle treningstips og- øvelser og aktuelle temaer innenfor kropp, helse og trening.
KAMILLE-BLOGGER: Helene Drage gleder seg til å inspirere Kamilles lesere med sunne og gode matoppskrifter, enkle treningstips og- øvelser og aktuelle temaer innenfor kropp, helse og trening. Foto: Foto: Privat

– Jeg gleder meg veldig til å bidra på kamille.no. Jeg har alltid vært glad i å skrive, og gleder meg til å nå ut til et enda større publikum, sier Helene Drage.

Forrige fredag skrev Helene et innlegg på sin egen blogg, hvor hun tok et oppgjør med kroppshysteriet i samfunnet.

Blogginnlegget gikk som en farsott i sosiale medier, og en rekke mediehus valgte å publisere innlegget.

Se klippet av Helene da hun gjestet «God Morgen Norge» nederst i saken!

Treningsglede

Redaktør Liv Loftesnes er strålende fornøyd med at treningsbloggeren skal bidra på kamille.no.

– Vi er veldig stolte av å ha Helene med på Kamille-laget, sier Loftesnes og legger til:

– I årets påskeutgave snakker hun mer om dette med kropp og skam – og hvorfor det er så viktig å være glad i seg selv!

Nå ser den populære treningsbloggeren frem til å bidra ukentlig på kamille.no.

– Jeg er veldig spent på tiden fremover, og har mange planer om hvordan jeg kan bidra med godt innhold til Kamille sine lesere, røper Helene.

Hun synes Kamille fremmer sunne holdninger og verdier som hun kan stå inne for.

– For meg er det viktig å samarbeide med et magasin jeg føler fremmer treningsglede, livsglede og har fokus på at det viktigste i livet ikke nødvendigvis er hvordan man ser ut. Dette er noe jeg også har fokus på i min egen blogg, og da er det naturlig for meg å samarbeide med aktører som har de samme holdingene, sier bloggeren og utdyper:

– Jeg synes Kamille er et godt og variert magasin, som med lanseringen av Kamille Puls også gir leserne sine gode tips til både trening, mat og livsstilsvaner. På mange måter den komplette opplevelsen for leserne med andre ord.

Sunn og sprek uten sprettrumpe

Drage ønsker å oppmuntre leserne til en aktiv hverdag, ved å fokusere på andre fordeler med trening og et sunt kosthold enn uteseende.

– Leserne kan glede seg til varierte innlegg med både humor og en mer seriøs tone. Jeg prøver alltid å la treningsglede skinne igjennom når jeg skriver, og jeg synes det er viktig at ting er lystbetont.

Hun ønsker å fokusere på andre fordeler med trening og en sunn livsstil enn kun utseende, man kan fint være sunn og sprek selv om man ikke har sprettrumpe.

– En sunn livsstil er nettopp det, en livsstil, ikke hastekurer hvor man spiser pulver i 3 måneder. Jeg gleder meg til å inspirere dere med sunne og gode matoppskrifter, snacks og søtsaker man fint kan nyte midt i uken, øvelser man kan utføre hjemme, generelle treningstips og aktuelle temaer innenfor kropp, helse og trening. I tillegg vil jeg dere et innblikk i min egen treningshverdag.

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning