Kosthold og treningsblogg

Populær treningsblogger

Desiree Andersen (31) skal gi deg sunne og inspirerende tips i en hektisk hverdag på kamille.no.

TRENINGSBLOGGER: Personlig trener og kostholdsveileder Desiree Andersens motto er «Det skal være lett å leve sunt». Nå gleder hun seg til å inspirere Kamilles lesere.
TRENINGSBLOGGER: Personlig trener og kostholdsveileder Desiree Andersens motto er «Det skal være lett å leve sunt». Nå gleder hun seg til å inspirere Kamilles lesere. Foto: Foto: Privat
Publisert Oppdatert
SUNN LIVSSTIL: Desiree ønsker å gjøre det lettere for folk å leve sunt.
SUNN LIVSSTIL: Desiree ønsker å gjøre det lettere for folk å leve sunt. Foto: Foto: Privat

- Kamille sprer masse positiv energi og sunne verdier helt i tråd med mine egne, sier personlig trener og kostholdsveileder Desiree Andersen.

31-åringen, skal sammen med personlig trener Helene Drage, sørge for at Kamilles lesere ukentlig for inspirasjon til en sunnere livsstil.

- Kamille er et variert magasin med stort fokus på treningsglede og viser på en god måte at det å ha en sunn livsstil handler om å gjøre små positive valg som passer for deg, sier Andersen.

- Jeg føler meg rett og slett heldig som får lov til å være med på å spre et slikt budskap.

Smarte tips

Andersen jobber til daglig som senterleder på et treningsenter, holder foredrag og skriver treningsbloggen Fitfocuse. Nå gleder hun seg til å bidra med livsstilstoff på kamille.no.

- Leserene kan se frem til kjappe hverdagsretter, spennende treningsprogram, sunne søtsaker og små tips i hektisk hverdag.

Redaktør Liv Loftesnes er veldig glad for at Andersen har lyst til å være med på Kamillelaget og blogge på kamille.no.

- Jeg falt umiddelbart for Desirees filosofi «Det skal være lett å leve sunt». Interessen for sunn mat og livsstil har aldri vært større, men i en travel hverdag opplever mange at de må gå for kompromisser og velge kjapt foran det som bra for kroppen, påpeker Loftesnes.

- Desiree er opptatt av å inspirere og tipse om enkle, kjappe løsninger som også er sunne og smarte – mat og treningstriks som funker for alle.

Sunne verdier

Forrige uke skrev Kamille-blogger Helene Drage en kommentar om bikinikroppen, hvor hun oppfordret folk til å nyte sommeren uavhengig av størrelse og fasong.

Kommentaren er i skrivende stund delt over 65 000 ganger, og 26-åringen roses av både kvinner og menn i alle aldre.

- Jeg er helt overveldet og veldig ydmyk over all den positive responsen, fortalte Helene Drage til Kamille etter den overveldende responsen.

- Det er tydelig at dette er et sårt punkt for mange og jeg er utrolig glad for at jeg kan bidra til at flere vil nyte sommeren i bikini! Det handler ikke om å ikke være sunn, men å nyte sommeren med den kroppen man har akkurat nå.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning