Forhold

Hvem er drømmemannen?

Vi har pratet med sju kule damer - og fått svar!

BRA DAMER: Artist og låtskriver Venke Knutson, fotograf Julie Marie Krøvel og MagMaLou-gründer Marthe Kveli Valeberg forteller hva som kjennetegner bra menn.
BRA DAMER: Artist og låtskriver Venke Knutson, fotograf Julie Marie Krøvel og MagMaLou-gründer Marthe Kveli Valeberg forteller hva som kjennetegner bra menn. Foto: Foto: Julie Krøvel
Publisert Oppdatert

Venke Knutson (36) gift, to barn + to bonusbarn

Yrke: Artist og låtskriver, aktuell med singelen Kom.

– Mannen min er tøff og kul, uredd og stolt, god i jobben sin, han er kjekkere enn de fleste og får meg til å le oftere enn han får meg til å gråte. Alt dette er supert. Men det at han er snill, er så utrolig viktig. Han varmer bilen for meg, han henter på jobb, han hjelper de gamle damene over gata og fremmede unger opp på huska (ja, han er nemlig ikke bare snill mot meg.) Og det gjør min mann til en MEGET bra mann!

Julie Christine Krøvel (38) singel, to barn

Yrke: Fotograf

Insta: @prinsessenavfrogner

– Nylig møtte jeg en fyr på byen som spurte hva som skulle til for å imponere meg. På en serviett skrev jeg: 1. Romantikk. 2. Gaver i ny og ne. 3. Blomster. 4. Humor. 5. Impulsivitet (komme innom med middag og vin, eller ta en spontan helikoptertur over NY). Jeg må kanskje tøye litt på kravene, men er det noe jeg ikke firer på, så er det en gentleman med humor.

Marthe Kveli Valeberg (35), gift, ett barn

Yrke: MagMaLou-gründer, stylist

Blogg: magmaloumarthe.no,

Insta: magmaloumarthe

– En bra mann «sticks around when the going gets tough». Jeg fikk en helt annen type kjærlighet og respekt for mannen min når han elsket meg gjennom alvorlig sykdom, jeg var lam i halve ansiktet og gikk opp 15–20 kg på ett år. Jeg digger at han får meg til å le, er omtenksom og en supergod pappa for datteren vår. Også syns jeg han er veldig hot, og kysser som en Gud!

Kine Hoel Nymo (34) samboer, to barn

Yrke: Skribent og sykepleier

Insta: @kimahony

– Mitt hjerte mykner når jeg ser hvilken fantastisk pappa han er. Han er langt mer tålmodig enn meg, og kan løse trass uten å banne, grine eller true med et sammenbrudd. Dessuten er han omtenksom, og spør alltid om jeg vil ha noe når han henter seg noe på kjøkkenet.

Tanja Hauge Reine (35) gift, tre barn

Yrke: PR og markedsføring i Blafre, for tida i barselpermisjon  

– Jeg er nok ikke så opptatt av oppvarting lenger. Hverdagen er en praktisk kabal som skal gå opp, så det er viktigere for meg med noen minutter romantikk og kos i sofaen når vi snakker om barna på en hyggelig måte og legger framtidsplaner.

Anette Hatlevik (30), samboer

Yrke: Forvalter

– En god mann er en som viser at du er «wanted» i hverdagen, en som ser deg og viser omsorg. Det viktigste for meg er en kjærlig ektemann som har tid til meg. Tid er luksus i dagens tidsklemmesamfunn.

Sandra Magnussen (34) gift, to barn

Yrke: Daglig leder av fem skobutikker

– Jeg beundrer mannen min fordi han er smart. En bra mann kan lære deg noe, og er til støtte og hjelp når ting er tøft. Det min mann sier og gjør, får meg alltid til å føle at ting vil ordne seg.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning