Forhold

Sjekkliste på en bra mann!

I jungelen av menn kan det være en god begynnelse å vite hva dine aller viktigste kriterier er. Her er noen forslag:

GENTLEMAN: Til tross for likestilling, vil en gentleman som trekker ut stoler og åpner dører alltid slå an. Det er heller ikke feil med en blomsterbukett i ny og ne.
GENTLEMAN: Til tross for likestilling, vil en gentleman som trekker ut stoler og åpner dører alltid slå an. Det er heller ikke feil med en blomsterbukett i ny og ne. Foto: Foto: Fotolia.com
Publisert Oppdatert

♥ Humor og humør: Han behøver ikke være en standupkomiker, men en god latter forlenger (sam) livet. Så en mann du kan le med, men samtidig vet å ta deg på alvor, er aldri feil.

♥ Du er nr. 1: Du skal ikke behøve å konkurrere om oppmerksomheten, verken med jobb, venner, svigermor eller Birken.

♥ Empatisk: Bryr han seg om dine og andres følelser? En bra mann ser sin kvinne, forstår henne ikke alltid – og tør å innrømme det.

♥ Trygg og lojal: Kan du stole på at han ikke forlater deg emosjonelt? Når livet blir tøft, er det han du søker mot.

♥ Kan du være 100 % deg selv? Han vet hvem du er, og elsker deg både på grunn av og til tross for. Selv på dårlige dager, føler du deg god nok for ham.

♥ Gir han deg komplimenter? En bra mann forguder deg, og lar ikke en mulighet til å poengtere dette glippe. Han løfter deg både i humør og moral, og gir deg følelsen av å være den eneste.

♥ Tålmodig, sjenerøs og omtenksom: Sammen utgjør de snillhet. Tålmodig betyr at han kan takle dine og livets svingninger. Sjenerøs bør han være på tid, penger, følelser og tanker. Omtenksom overfor dine følelser og drømmer.

♥ En god pappa: Du blir myk i hjertet når du ser ham sammen med barna – selv om de ikke er hans egne.

♥ Respekt: Hva slags forhold har han til sin mor? En fin fyr omtaler sin mor med respekt, for en mann som respekterer sin mor, respekterer kvinner. Men uten at det blir italienske tilstander, han bør ikke være en mambo – en som bor hos moren sin.

♥ Gentleman: Til tross for likestilling, vil en gentleman som trekker ut stoler og åpner dører alltid slå an. En bra mann er en moderne mann, som triller barnevogna med stolt blikk og hevet hode, og deler husarbeidet 50/50, sånn cirka iallfall.

♥ Kommunikasjon: Kvinner ønsker en mann som lytter, og tør å vise følelser, samtidig som «hormonelle utbrudd» er vårt domene. Det er faktisk helt greit om han innimellom viser seg som en mannemann, skjærer gjennom føleriet og sier: «Hør her, baby», (ja, noen av oss liker faktisk å bli kalt baby). «Jeg fatter ikke hvorfor dette opprører deg, men jeg ser hva det gjør med deg, og derfor har du min fulle oppmerksomhet – men først etter at kampen er ferdig».

Er dette for mye å be om, liksom..?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning