Kamille - populært magasin for damer

Kamille Puls kan bli årets nyskapning

Kamille er nominert til hele 4 mediepriser.

Foto: Foto: Faksimiler / Anja Ka
Publisert Oppdatert

Tidligere i år ble nominasjonene til årets medierpriser offentliggjort, og Kamille ble nominert i hele 4 kategorier.

– Hurra! Dette er bare helt utrolig gøy! Vi er kjempestolte av å være nominert i hele fire kategorier, sier en strålende fornøyd Liv Loftesnes som synes det er spesielt stas at livsstil-, trenings- og helsemagasinet Kamille Puls er nominert til Årets nyskapning.

– Inspirerende

Kamille er også nominert i kategoriene årets forbrukersak, årets forside, årets magasinfoto og årets inspirasjonssak.

– Vi vet at leserne har høye forventninger til oss og vi jobber knallhardt for å skape inspirerende, spennende, morsomt og engasjerende stoff av høy kvalitet både visuelt og innholdsmessig, sier Loftesnes.

Tidligere denne måneden ble det kjent at Kamille er Norges største dameblad for kvinner under 40.

Saken fortsetter under bildet!

ÅRETS MAGASINFOTO: Dette herlige bildet av søstrene Bjørg (t.v.) og Dora Thorhallsdottir kan stikke av med den gjeve prisen årets magasinfoto.
ÅRETS MAGASINFOTO: Dette herlige bildet av søstrene Bjørg (t.v.) og Dora Thorhallsdottir kan stikke av med den gjeve prisen årets magasinfoto. Foto: Foto: Mona Nordøy

– Vi er utrolig takknemlige for at leserne har gjort oss til Norges største magasin for kvinner under 40, og det er klart at det er kjempehyggelig å bli nominert til hele fire priser i tillegg! Selv om vi er størst under 40 håper vi jo at all denne positive oppmerksomheten vil føre til at vi får flere lesere, uansett alder, understreker redaktøren.

Les også: – Vi må heie på normalkroppen!

– Kamille er et magasin for den moderne kvinnen som ønsker seg et lekkert og inspirerende mote-, interiør- mat- og livsstilsmagasin med mer, som heier på henne og gir henne ny energi i hverdagen. Vi jobber kontinuerlig med å viderutvikle Kamilleuniverset og har mye spennende på gang. Dette var en skikkelig energiboost som vi tar med oss videre inn i dette spennende arbeidet!

Medieprisene deles ut av Mediebedriftenes Landsforening (MBL) under mediedagene i Bergen 6. mai.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen