Lopper i blodet

Støvet er blåst bort, og gamle møbler har fått nytt liv. Her er brukte skatter i hver eneste krok.

FOTO: Linnea press
FOTO: Linnea press
Publisert Oppdatert

Da Christian og kjæresten flyttet inn i leiligheten, gikk de raskt i gang med en lettere renovering.

Gammel tapet ble revet av veggene slik at de kunne legge ny og male, men det ble ikke helt som de hadde planlagt.

For bak tapetet i stuen gjemte det seg nemlig en veldig flott vegg, den hadde de ikke hjerte til å male. I stedet valgte de å slipe den helt ren slik den nå står i dag. Dette utgjør en fin kontrast mot til de ellers hvite veggene.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Foto: Linnea press
Foto: Linnea press

I gangen har paret valgt å la en gammel dør beholde sin sjarm, med flere lag avskallet maling. Den gir personlighet og særpreg til resten av leiligheten. På veggen mellom de to stuene har Christian bygget en reol med plass til bøker og annet stæsj.

Reolen ser ut som et grafisk maleri da den fyller hele veggen- samtidig som den er veldig praktisk.

Bruktkupp preger leiligheten

Alle parets bøker er samlet på et sted, og det gir et ryddig utrykk i den nok så fulle leiligheten. Innredning består av flere kupp fra loppemarkeder.

- Det er her man finner de morsomme og annerledes tingene som ikke alle har. De fleste av våre funn er fra lokale loppemarkeder, og enkelte ting som den gamle bensindunken har jeg funnet i en container.

Christian har gamle biler som hobby, og det gjenspeiler interiøret.

FOTO: Linnea press
FOTO: Linnea press

- Jeg har gått timevis på loppemarkeder på jakt etter bilrekvisitter, og jeg har funnet mye morsomt som vi bruker til å dekorere leiligheten med.

Foto: Linnea press
Foto: Linnea press

Blant funnene er gamle bensinskilt og dunker, samt gamle lekebilder.

Foto: Linnea press
Foto: Linnea press

- Jeg synes det er en fin måte å vise hvem jeg er på. Det er en del av innredningen, og det gir uttrykk for personlighet sammen med andre loppefunn, helst fra 60- 70 tallet, forteller Christian.

Leiligheten som består av 4 rom samt kjøkken og bad, har en lang entré i sentrum. Derfra er det adgang til alle værelsene.

I gangen har paret laget en bildevegg med alt fra malerier og utklipp til fotografier av venner og familie. Det er et blikkfang når du kommer inn i leiligheten, og det er alltid morsomt for gjestene å ta et lite stopp her før de fortsetter videre innover.

I enden av gangen har paret et rom som de var litt usikre på hva de skulle bruke til.

FOTO: Linnea press
FOTO: Linnea press

Først hadde de lyst til å lage et kontor på gjesterommet, men nå har rommet endt med å bli et walk in closet. Her har de plass til alle klærne sine, og de har et lite bord til smykker og diverse hårpynt og hatter.

Foto: Linnea press
Foto: Linnea press

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning