Vinn flotte premier

Er du Kamilles nye covermodell?

I samarbeid med L'Oréal er vi på jakt etter vår nye covermodell. Blir det deg, får du et minne for livet - og masse positiv oppmerksomhet!

Publisert Oppdatert
Her er fjorårets covermodell. I år kan det være din tur!
Her er fjorårets covermodell. I år kan det være din tur!

Norske jenter elsker Kamille, og vi elsker norske jenter! Derfor inviterer vi dere lesere til å sende inn bilde av den du ønsker på forsiden av bladet. Du kan foreslå deg selv, søsteren din, en venninne eller andre. Send inn et godt bilde og en begrunnelse for hvorfor akkurat hun som smiler mot oss på bildet egner seg som Kamille­fjes.

Blant de innsendte forslagene kan leserne stemme fram sine favoritter som får komme til finalen i Oslo. Både coverkandidater og innsendere kan vinne flotte premier fra L'Oréal.

Vinneren vil styles og sminkes av L'Oréal og fotograferes til Kamilles cover. Hun vil også motta en luksuriøs produktpakke fra L'Oréal.

Slik gjør du:

  • Send inn bilder til [email protected] Vi vil gjerne ha både helfigur og portrettbilde - med smil!
  • Husk navn, alder, høyde og fortell litt om deg selv eller den du melder på.

Finalistene får med seg en produktpakke fra L'Oréal Paris bestående av makeup, hudpleie, kroppspleie, solbeskyttelse, hårpleie og styling til en verdi av kr 2500,-. Blant dem som sender inn nominasjoner til forsidemodell, trekker vi ut 10 som vinner en makeup-pakke til en verdi av kr 1000,-

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen