MÅ-HA-STØVLETTER:

Lårhøye boots er tilbake!

Sjekk hvordan du bruker dem.

TIL LANGT OPP PÅ LÅRET: De lårhøye støvlettene passer ekstra godt til smale jeans og kjoler og skjørt med A-fasong. Med et par tjukke strømper, holder du dessuten varmen i høst.
TIL LANGT OPP PÅ LÅRET: De lårhøye støvlettene passer ekstra godt til smale jeans og kjoler og skjørt med A-fasong. Med et par tjukke strømper, holder du dessuten varmen i høst. Foto: Catwalkpix
Publisert Oppdatert

Er du på jakt etter nye boots? Vil du dra på litt, går du for et par lårhøye varianter.

De kan kanskje virke litt vågale, men styler du dem riktig, får du en kul og personlig stil uten å ta helt av.

Og de passer til mye av det du har i skapet.

Ekstra fint blir det hvis du bruker dem til smale stretchy jeans eller kjoler og skjørt med A-fasong.

Men sørg for at støvlettene ikke strammer for mye rundt legger og lår, spesielt hvis du skal bruke dem til jeans.  Vær heller ikke redd for å bruke dem til korte skjørt - så lenge du har på deg et par tjukke strømper, får antrekket en fin balanse.

 

I semsket skinn (kr 899, Nilson), kamelfarget (kr 1150, Asos), med snøring bak (kr 1999) og med gulldetalj på hælen (kr 2100, begge fra Aldo).
I semsket skinn (kr 899, Nilson), kamelfarget (kr 1150, Asos), med snøring bak (kr 1999) og med gulldetalj på hælen (kr 2100, begge fra Aldo). Foto: Produsentene

Gjør stilen mer avslappet

For en mer avslappet stil, kan du velge deg et par boots med lave hæler.

Du trenger heller ikke å gjøre så mye ut av resten av antrekket. Og styler du bootsene med et skjørt, vil en løs overdel, som en lun ullgenser, gi en balansert stil.

 

TIL KORT KJOLE: Du kan fint få til denne stilen selv om det er høst, så lenge du tar på deg et par litt tjukke strømpebukser.
TIL KORT KJOLE: Du kan fint få til denne stilen selv om det er høst, så lenge du tar på deg et par litt tjukke strømpebukser. Foto: Catwalkpix

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning