Trender 2015

Dette er Karine sine høstfavoritter

- Hey, jeg sier ikke nei takk til det.

KARINES FAVORITTER: Sko fra Bianco, kr 499. Skjørt fra Bik Bok, kr 349. Genser fra Bik Bok, kr 199.
KARINES FAVORITTER: Sko fra Bianco, kr 499. Skjørt fra Bik Bok, kr 349. Genser fra Bik Bok, kr 199. Foto: Janne Rugland/Produsentene
Publisert Oppdatert

Høsten er kanskje kald, men sesongens trender gjør deg brennheit. Her er Karine Thyness, redaktør i Det Nye, sine håndplukkede favoritter til under 500-lappen.

1. På catwalken:

- Jeg elsker jordfarger som brunt og beige mot skarpere farger som rødt og oransje, og visningen til Giambattista Valli viste mye bra. Jeg er veldig glad i å pynte meg til hverdags, og Valli hadde mange kule stylinger med kjoler over bukser og fine materialmikser.

2.  Supersnitt:

- Ikke bare en veldig, veldig kul farge, men også et snitt og stoff som tryller frem illusjonen av at jeg har pupper. Hey, jeg sier ikke nei takk til det!

3. Rust: 

- Skjørt som dette bruker jeg mye, særlig på jobb. Det kan fint kombineres med andre nøytrale farger, men også mot skarpere farger, som knallblått.

4. Bare skuldre:

- Digger fortsatt skulderløse overdeler, til både bukser med sleng og til skjørt. Jeg er også særdeles svak for ribbet stoff, så denne toppen sjekker av på det meste.

5. Nedpå:

- Jeg bytter til penere sko i løpet av arbeidsdagen, men har gjerne disse i umiddelbar nærhet.

6. Innerst:

- Selv om det ikke vises utenfra, ser jeg på undertøyet som en del av antrekket. Jeg liker best undertøy i nøytrale farger, som dette enkle og delikate settet fra H&M.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning