Trender 2015

5 grunner til at runde solbriller er kult!

Vårens it-briller skal være trillrunde.

RUNDE FAVORITTER: Gjør ekstra mye ut av den runde solbrillen ved å velge en med farget klass, og en kul innramming.
RUNDE FAVORITTER: Gjør ekstra mye ut av den runde solbrillen ved å velge en med farget klass, og en kul innramming. Foto: Bulls/Produsentene
Publisert Oppdatert

Ikke bare er sommeren høysesong for kjoler, bikinier og shortser. Det er og et spesielt tilbehør vi aldri går lei disse varme månedene: Solbriller.

Denne sesongen skal imidlertid de populære brillene være trillrunde. Likevel er det er ikke første gang vi ser denne fasongen regjere motebilde.

It-jentene Olivia Palermo og Pernille Teisbaek komplimenterer ofte stilen sin med et par runde solbriller. Heldigvis trenger det ikke være spesielt dyrt.

De solbrillene mote- og skjønnhetsansvarlig i Det Nye Cecilie Mevatne har plukket ut, er alle under 200 kroner.

Perfekt for deg som har brukt litt for mye penger i sommerferien, eller skal begynne å studere til høsten.

Her er fem grunner til at vi ikke får nok av Harry Potter-looken.

Piffer opp antrekket

- Runde solbriller gjør selv de mest klassiske antrekk edgy og kule. Bruk dem til en t-skjorte og jeans til hverdags, eller en lang maxikjole til fest. Sprit opp med en knallrød leppestift.

Kler alle

- Den runde fasongen kler de aller fleste, avhengig av hvilken størrelse du velger på brilleglassene.

70-talls

- Hvem har ikke latt seg inspirere av piecetegn, flowerpower og slengbukser. Med et par runde solbriller blir hippiestilen komplett. Det blir ikke mer 70-talls enn det. 

Mye for pengene

- De kuleste solbrillene er ikke alltid de dyreste, i kjedebutikker som Gina Tricot, Bik Bok, H&M og Lindex finner du freshe solbriller til en billig penge. Ofte ser de runde solbrillene, med sin spesielle og originale fasong, litt mer eksklusive ut.

Stjernestatus

- Elton John har dem, og figuren Harry Potter ble verdenskjent for dem. Hanneli Mustaparta har for lengst gjort dem en del av sin signaturlook. Selv om solbriller er et tilbehør som tas i bruk hele året rundt, er det gøy med litt forandring.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning