Test av neglelakker

Her er de beste neglelakkene

Dyrest er ikke alltid best. Se testresultatene her.

STOR TEST: Vi har testet disse neglelakkene.
STOR TEST: Vi har testet disse neglelakkene. Foto: Foto: Smartson
Publisert Oppdatert

Forhandlere

Isadora: 22132600

www.isadora.com

Opi: 51554200

www.opi.com

Make up store: 22463300

www.makeupstore.com

Nivea: 22907950

www.nivea.no

Depend: 69166666

www.depend.no

Max factor: 22132638

www.maxfactor.no

Estée Lauder: 23136650

www.esteelauder.com

Helena Rubinstein: 66851700

www.helenarubinstein.com

En god neglelakk skal være lett å påføre, tørke raskt og sitte lenge uten å skalle av. Klikk Mote ga forbrukertjenesten Smartson i oppdrag å teste neglelakker.

Her kan du lese resultatet.

Dyrest ikke alltid best

De dyreste produktene i testen er Ritual color fra Helena Rubinstine og Pure color fra Estée Lauder. Den høye prisen er den største årsaken til at disse to får laveste totalkarakter.

Begge disse er nesten dobbelt så dyre som testvinneren Wonder nail wide brush fra Isadora. Isadoras neglelakk blir best i test takket være at den lykkes i å kombinere en rimelig pris med lang holdbarhet og smidig påføring.

Pris per milliliter

Da flaskene inneholder ulike mengde lakk, er det viktig å ikke se seg helt blind på utsalgsprisen. Ta derfor en titt på pris per milliliter for å få en oppfatning av den reelle kostnaden.

Ingen fikk stryk

Totalt varierer testresultatene en del, men forskjellene er ikke veldig store og ingen av de testede neglelakkene får strykkarakter.

Neglelakktips

- Hvor lenge en neglelakk sitter, kommer blant annet an på sammensetningen av hovedingrediensene som finnes i de fleste neglelakker.

- Dersom lakken ikke dekker skikkelig, kan dette skyldes mengde tilsatt løsemiddel. Flere tynne strøk løser ofte dette problemet.

- Neglelakk vil lettere skalle av dersom du har svake og porøse negler enn om du har tykke og sterke negler.

- I en farget neglelakk inngår fargepigment. De kjemiske ingrediensene i neglelakk kan gi allergiske reaksjoner, selv om dette er uvanlig. Les ingredienslisten nøye, og test gjerne lakken dersom du er allergisk eller sensitiv.

Les også: Slik får du fine negler

Slik ble neglelakkene testet

Neglelakken ble påført og fikk sitte til den begynte å skalle av. Hver neglelakk ble først testet separat, så ble hver enkelt lakk påført på hver sin negl for å kunne sammenlikne neglelakkene bedre. Produktene har fått karakter utifra kvalitet, påføring, resultat, holdbarhet og pris.

Høyeste karakter er 6.

Les også:

Neglelakk på nettet - De beste nettbutikkene

Tre steg for perfekte lepper

Stor bukseguide

Test av brødristere

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning