Sigrids skjønnhetsfavoritter

Så lang tid bruker Sigrid på badet

TV-aktuelle Sigrid Bonde Tusvik røper sine morgenritualer, og hvor mye hun shopper for i måneden.

HÅRFIN: Sigrid Bonde Tusvik helbleker håret sitt, og er derfor avhengig av gode hårprodukter for å ta vare på det.
HÅRFIN: Sigrid Bonde Tusvik helbleker håret sitt, og er derfor avhengig av gode hårprodukter for å ta vare på det.
Publisert Oppdatert

Hvor lang tid bruker du på badet?

- Jeg er veldig rask. Jeg barberer bikinilinje, legger og armhuler hver morgen så jeg bruker til sammen sju minutter i dusjen. Så tørker jeg håret i tre minutter, og bruker ti minutter på sminke og style håret. Totalt 20 minutter da.

Hva er dine favorittprodukter?

- Jeg er helt avhengig av Redkens Cat hårkur, og så liker jeg Aussie sine hårprodukter. Jeg bruker også Redken Rescue saltvannsspray, som gir sånn Ocean lukt. Jeg er i grunn mest opptatt av håret mitt. Jeg helbleker det, noe som er dømt til å mislykkes så da må jeg prøve å ta vare på det.

Hvordan sminker du deg når du skal på fest?

- Jeg sminker meg som om jeg skal på TV hver dag, jeg - sånn i tilfelle Senkveld plutselig skulle ringe og ville ha meg som gjest.

ALLTID KLAR: TV-aktuelle Sigrid Bonde Tusvik sminker seg som om hun skal på TV hver dag - i tilfelle Senkveld-gutta ringer.
ALLTID KLAR: TV-aktuelle Sigrid Bonde Tusvik sminker seg som om hun skal på TV hver dag - i tilfelle Senkveld-gutta ringer. Foto: Foto: Tom Hansen

Hvor mye penger bruker du på shopping i løpet av en måned?

- Alt for mye! Annenhver måned kan jeg bruke sikkert 7000 kroner. Det er helt forferdelig i grunn. Det kan gå flere uker uten at jeg kjøper noe som helst, og så stikker jeg innom Acne og bruker plutselig 5000 og så tar jeg en rask tur innom HM og bruker 2000 til. Ofte blir det bare liggende glemt innerst i skapet, og dagen etter er jeg like frustrert fordi jeg ikke har noe å ha på meg. Heldigvis er kjæresten min god på å gi meg råd.

Hvor shopper du helst?

- På Urban Outfitters, jeg er veldig glad i den butikken. Jeg handler mye på nettbutikken deres, og det blir dessverre veldig dyrt når får regning på toll etter noen uker. Og så er jeg glad i HM, Wesc, Zuzanna G på Grunerløkka og Casa Moda i Prinsens gate.

Hvilket antrekk går du for når du ikke vet hva du skal ha på deg?

- Da går jeg for en sort, kort og baggy kjole med lommer fra Won Hundred - kjøpt på Urban Outfitters. Det er yndlingsplagget mitt. Og så har jeg en grønn militærjakke fra WESC, som jeg alltid ender opp med.

Les også:

De beste nettbutikkene

Høstens topp 9 trender

Camilla Phils høstfavoritter

Stjel pop-fenomenet Sandra Kolstads stil

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning