SHOPPINGMAGASIN: Noen eksklusive nettbutikker lager egne magasiner du kan titte i.

SHOPPINGMAGASIN: Noen eksklusive nettbutikker lager egne magasiner du kan titte i. © Printscreen fra Net-a-porter.com

Vi har laget en helt ny og fersk nettbutikk-guide. Klikk på linken, så kommer du direkte til denne.

Stor test fra 2013

NB! Vi har nå laget en stor nettbutikktest, hvor vi tester de største og mest populære nettbutikkene. Se hele testen her.

Nettshopping

Nettshopping sparer deg for mye svette, slit og tårer. Du slipper å gå fra butikk til butikk, men kan enkelt velge og vrake butikker ved bare noen tastetrykk.

Nettbutikkene har blitt så virtuelle at du nå kan se plagget på modell eller dukke. Det er ikke helt som å prøve plagget på, men det er ikke så langt unna heller.

Varene kommer hjem til deg på døra, uten at du trenger å gjøre annet enn å hente opp kredittkortet fra lommeboka for å taste inn kortnummeret ditt.

De fleste nettbutikker både innen sko og klær har gode størrelsesguider, slik at du lettere skal velge riktig størrelse.

Hva venter du egentlig på?

Nettbutikker

Du finner alt du trenger på nettet. Sko, sokker, hårpynt, parfyme, klær, sko, sminke, shampo, vesker, belter, hatter, smykker - ja, du finner alt du måtte trenge på den store verdensveven.

Det gjelder bare å vite hvor du skal lete.

Her finner du et utvalg av gode og seriøse nettbutikker. Vi har forsøkt å lage en god miks av norske og utenlandske nettsteder, av billig og dyrt, trendy og klassisk.

De utenlandske forslagene har tekst på engelsk, svensk eller dansk - alt ettersom. Enkelte av nettbutikkene tilbyr seg til og med konvertere prisene til norsk valuta, slik som Luisviaroma.com for eksempel.

De dyre designernettstedene er kanskje like mye til inspirasjon som de er til shopping. Net-a-porter.com har for eksempel laget et magasin på nettsiden sin som kan være verdt en titt.

Shoppetips

Byr du på auksjoner på nettet, som for eksempel Ebay, er det lurt å holde tunga rett i munnen. Ikke by på for mange ting av gangen, da risikerer du å vinne alle auksjonene - og dét kan bli dyrt.

Et godt tips er å sjekke ut salgsseksjonen til de ulike nettstedene. Her kan du gjøre virkelig gode kupp!

Spor sendingen din med Postens sporingstjeneste. Slik kan du følge med på hvor pakken din befinner seg.

TIps oss gjerne om nettbutikker du anbefaler i kommentarfeltet under artikkelen.

Les også:

Kjøp billig skjønnhet på nettet

Stylingtips til basisgarderoben

Slik unngår du nettfellene

De beste interiørbutikkene på nett

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!