Debatt om modell i Glamour Magazine

Lizzie Miller - normal eller overvektig modell?

Debatten raser om modellen Lizzie Miller. – Hun er tydelig overvektig, dog ikke mye, men magen røper det helseskadelige, påstår forum-debattant.

LIZZIE MILLER: Dette bildet av modellen Lizzie Miller på side 194 av septemberutgaven av Glamour Magazine har skapt voldsom debatt.
LIZZIE MILLER: Dette bildet av modellen Lizzie Miller på side 194 av septemberutgaven av Glamour Magazine har skapt voldsom debatt. Foto: Foto: Faksimile fra Glamour Magazine
Publisert Oppdatert

Artikkelen Bildet hele USA snakker om har ikke bare skapt debatt på andre siden av Atlanteren.

Det er tydelig at dette er et tema som folk her til lands også er opptatt av. Det ser vi av all forumaktiviteten knyttet til artikkelen om modellen Lizzie Miller, som modig stilte opp i undertøy i Glamour Magazine sitt septembernummer.

Heftig debatt

Over hundre engasjerte lesere har skrevet ned sine sterke meninger om saken. Klikks forum-moderator har til og med måtte gå inn for å holde litt i tøylene i en debatt som har gått over alle støvleskaft.

Mens mange lovpriser modeller i denne størrelsen, er det andre som mener at hun er overvektig og burde begynne å trene.

En positiv kommentar fra Greven lyder:

- Dette er en jente jeg lett hadde snudd meg etter. Hun er rett og slett bare herlig. Heller Lizzi enn avmagra supermodeller fra catwalken.

Mens Ærlig er hakket mer skeptisk til Millers størrelse:

- Vi blir tjukkere og tjukkere er i vesten. Det er ikke bra for helsa! Det finnes en sunn mellomting mellom anorektiker og småslafsen. Dette bildet viser en pen jente, men hun trenger helt klart å trene litt!

Og så har vi de som synes hun er rett og slett overvektig. Rosa skriver:

- Dette er jo ikke normalt!! Sånn som Norge og resten av verden er på vei - mot et folkeslag av kun overvektige, bør idealer heller stå frem som trente! Hun er tydelig overvektig, dog ikke mye, men magen røper det helseskadelige. Jeg er heller ikke enig i alle de som mener jenter bør se ut som kleshengere, men det går da an å ta vare på kroppen sin! Hvis hun i tillegg ser sånn ut, i en alder av 20 år - hvordan vil hun se ut når hun passerer 30+?

Og Lexa drar debatten til nye høyder med følgende påstand:

- Hun er feit og utrent! Hallo! Hun er 20 år og har ikke barn!!! Dette er vel ikke noe ideal! Kanskje ikke katastrofe, men absolutt feit!

Si din mening

Debatten om størrelse, vekt og sunnhet, om modeller og forbilder er en viktig debatt.

Hva mener du om saken?

Engasjer deg du også, og si din mening her.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning