Hete sexscener

Forført i høyden

Dette er historien om da jeg flyktet fra virkelighet og spankulerte i Blair Waldorfs sko i tolv timer.

GOSSIP GIRL: Blair og Chuck hadde en het hotellaffære - funker det i virkeligheten?
GOSSIP GIRL: Blair og Chuck hadde en het hotellaffære - funker det i virkeligheten? Foto: FOTO: Stella
Publisert Oppdatert

Etter å ha vært singel i halvannet år, kan jeg glatt konstatere at det beryktede singellivet ikke er like lidenskapelig som man kan få inntrykk av.

Ok, så dumper man innom en date en gang iblant, flørter på byen og høvler over et one-night stand i ny og ne, men mye av tiden går med til å ligge langstrakt foran TV-en med tom armkrok.

Gjennom skjermen kan jeg derimot leve ut drømmen om den spennende singeltilværelsen.

I dramaserier som «Sex og Singelliv», «Lipstick Jungle» og «Gossip Girl», er singellivet mildt sagt forlokkende. De fasjonable, fiktive jentene i New York gjør nesten ikke annet enn å krydre dagene med lukrative dater og forbudte affærer.

Men selv i den nokså trauste singeltilværelsen til en norsk jente på 25, gnistrer det til iblant.

Jeg traff nylig en fyr på byen. Han var morsom, kjekk og kul, og jeg forførte ham på få minutter. Vi endte opp i senga, og det var full klaff.

Derfor hoppet hjertet mitt nesten ut av brystet da det for et par dager siden tikket inn en sms fra ham. Om jeg ville tilbringe en natt med ham på hotell, i all hemmelighet?

Hånden min skjelver så mye at jeg nesten mister telefonen i bakken.

På TV-skjermen er samtidig smellsexy Blair Waldorf i full gang med å forføre Chuck Bass på Upper East Side, iført sine karakteristiske stokkings. Blair er seriens enerådende femme fatale - kjent for å ta for seg og forføre rike kjekkaser med jernhånd.

Jeg betrakter henne ettertenksomt og får plutselig en idé!

Jeg griper fatt i mobilen, svarer ja til hotelltilbudet og foreslår en TV-inspirert tvist. Jeg ser nemlig mitt snitt til å få oppleve et etterlengtet eventyr og leke Queen Bee for en natt!

FORFØR I HØYDEN: Hvordan vil det være å forføre han på et hotell?
FORFØR I HØYDEN: Hvordan vil det være å forføre han på et hotell? Foto: ILLUSTRASJON: Det Nye

Hett i heisen

Om jeg skalv på hånda da jeg fikk sms-en, så nærmest vibrerer den når jeg 48 timer senere strener bort mot Oslo Plaza - Europas høyeste hotell.

Med låta «Sexy and I Know It» på ørene, to pils i blodet og ikke annet enn en trenchcoat over min undertøyskledde kropp, farer spørsmålene igjennom hodet. Hva i huleste skal jeg si når jeg ser ham? Kommer han til å være like tøff i trynet som på sms?

Jeg er livredd, men tenker på Blair, og går målrettet videre.

Han er på plass på hotellrommet allerede, og har bedt meg om å vente i lobbyen. Og når jeg står der - omringet av et lass med turister - og tripper på mine aller høyeste hæler, er jeg så nervøs at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg!

- Hoi! ljomer det bak meg, etterfulgt av navnet mitt.

Jeg snur meg og får øye på ham. Han vinker meg smilende til seg og vi smetter inn i heisen med det samme.

Knapt før heisdøren har lukket seg, og i god tid før jeg bekymrer meg ytterligere for hva vi skal tørrprate om, dytter ham meg bestemt mot veggen og kysser meg hardt. Han drar av beltet på frakken min, og vi kliner intenst. All nervøsitet er glemt.

Han dytter underlivet mot meg, og jeg kjenner at jeg vil ha ham. Her i heisen, på vei opp til 29. etasje.

Jeg har hånden nedi buksene hans idet heisdøra plutselig glir opp.

Inn trer en japansk familie, med et drøss med bagasje og oppsperrede øyne. Vi har glemt å trykke på knappen, og befinner oss fortsatt i første etasje. Trange heisturer kan være pinlige til vanlig, men nå er stemningen mildt sagt trykkende.

Jeg smiler brydd og forsøker å trekke trenchcoaten tetter om kroppen. Jeg vil nødig at dyp kløft og stay-ups-tilslørte lår skal bli turistenes mest minneverdige severdighet fra Norgesbesøket.

Kamp om kontrollen

Vi blir kvitt japanerne i 21. etasje, fyller resten av ferden med latterkrampe og kyss, og låser oss inn på rom 2906. Den fantastiske utsikten fra vinduet viser hovedstaden i miniatyr, men jeg er mye mer interessert i å vende blikket innover i rommet - mot ham.

Jeg dytter Mr. X mot sengen og setter meg over ham. Forteller ham hva jeg liker, samtidig som jeg knepper opp buksesmekken hans. Men før jeg får summet meg har han tatt kontrollen, og jeg ligger straks naken på rygg. Han kysser meg nedover låret og tar på meg på en måte som gjør at jeg intenst håper at han aldri skal slutte.

Orgasmen som er i ferd med å bygge seg opp, får det til å dirre i hele kroppen. Han gjør alt så riktig!

Plutselig tar han tak i hoftene mine og løfter meg bestemt lenger opp i sengen. Jeg puster urytmisk og nærmest bønnfaller ham om å ha sex med meg, mens han sensuelt beføler puppene mine og kysser meg på halsen. Han adlyder omsider, og vi har sex til jeg kommer. Og jeg kommer så sykt!

Selvsikker på skrivebordet

To-tre timer har plutselig flydd forbi. Vi har dusjet sammen, og ligger og småprater med hver vår øl i hånda idet shufflefunksjonen på Spotify sørger for at Robyns hitlåt «Dancing on my own» ljomer ut av hans medbrakte laptop. Jeg blir brått revet tilbake til Upper East Side. Til en opphetet krangel mellom Chuck og Blair, som ender i seriens mest minneverdige sexscene på et flygel.

Kanskje kan låten bli soundtracket til denne nattens mest minneverdige minutter også? Jeg er nemlig langt fra mettet på ham.

Det finnes ikke noe flygel på vårt hotellrom, så skrivebordet får duge. Med en selvsikkerhet som til vanlig verken finnes i stemmen eller kroppen min, slenger jeg meg på skrivebordet og kommanderer Mr. X til å ta meg hardt og inderlig. Han gjør som han blir bedt om, og fremstår like dominerende og selvsikker som Chuck Bass. Samtidig som han tar meg, finner fingrene hans veien til klitoris og han får meg til å komme nok en gang.

Noen minutter senere er vi slått ut av de mange timene med seksuelle eskapader, og faller tilfreds i søvn.

Stikk fra sjefen

Vekkerklokken forteller meg plutselig at klokken er 06.15, og virkeligheten slår meg hardt i trynet.

Jeg drar fram et par slitte jeans fra veska og setter håret i en bustete Grorudpalme. Både elegansen og det sexy undertøyet ligger igjen på hotellrommet, idet jeg løper mot Jernbanetorget for å rekke T-banen til jobb.

Det siste døgnet fremstår nesten uvirkelig når jeg sitter på banen, blant dresskledde menn og morgentrøtte ansikter. Og når jeg trøtt tråkker nedover korridoren på jobb, tilbake i den trauste, usexy hverdagen, må jeg nesten klype meg selv i armen for å skjønne at nattens ville eventyr ikke bare var en deilig drøm.

Men jeg trenger aldri å pine meg selv med et klyp. Den 60 år gamle sjefen min bekrefter nemlig at min hemmelige affære i høyeste grad var reell ved å gjøre meg oppmerksom på at jeg har et stort, rødt sugemerke smurt utover halsen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning