Slik fletter du en fossefallflette

Her er tre nydelige fletter du klarer å lage selv

Det ser så vanskelig ut, men er så lett, og vi er helt sikre på at du klarer å lage disse frisyrene helt fint selv. Se videoer!

FOSSEFALLFLETTEN: Disse instruksjonsvideoene gjør det lettere å få til den nydelige fossefallfletten - som ved første øyekast ser nokså vanskelig ut. Men hvis vi har klart det - ja, da klarer du det også!
FOSSEFALLFLETTEN: Disse instruksjonsvideoene gjør det lettere å få til den nydelige fossefallfletten - som ved første øyekast ser nokså vanskelig ut. Men hvis vi har klart det - ja, da klarer du det også! Foto: FOTO: Faksimile fra Youtube/Cute Girls Hairstyles
Publisert Oppdatert

Denne fletten har tatt Tumblr, Instagram, Pinterest, Youtube, motebloggere og it-jenter med storm. Vi snakker selvfølgelig om fossefallfletten, også kjent som «the waterfall braid».

Dette er en flette som egentlig er nokså lik den klassiske fiskefletten, bortsett fra ett steg i prosessen som gir den en nokså unik look... Vet du hva det er? Følg med!

Vi har samlet noen superfine fletteteknikker i videoformat, slik at du kan se hvordan det gjøres i praksis. Lykke til!

Se flere inspirerende hårfrisyrer i vår store hårguide!

Fransk fossefallflette

Først ut er den franske fossefallfletten.

- Hver gang jeg ser bilder av denne fletten, tenker jeg: «Å, jeg bare lære meg hvordan jeg gjør det der», innrømmer demonstrasjonsmodell Meghan.

Øvelse gjør mester, og jeg måtte selv se videoen noen ganger og øve litt, før det satt skikkelig.

Her gjelder det å holde orden på de tre hårseksjonene du fletter - særlig fordi du skal la en av de tre seksjonene falle med jevne mellomrom, for så å erstatte den med en annen seksjon som blir din nye, tredje del.

Denne forklaringen blir selvfølgelig mer forståelig når du ser på videoen samtidig.

Den franske fossefallfletten fungerer fint på halvlangt til langt hår.

Spol gjerne frem et par minutter, da Meghan er av den litt pratsomme typen.

</p> </div>

Tysk fossefallflette

Ikke gi opp før du har forsøkt, for den tyske fossefallfletten er virkelig iøynefallende - og absolutt verdt strevet (og frustrasjonen)!

Her er det en fordel å ha ganske langt hår, slik at du kan legge fletten rundt hodet som i videoen under. Du kan også plassere fletten som en horisontal krans, men da må du begynne flettingen like over øret.

Husk å ha et par lusespenner og en hårklype lett tilgjengelig.

Fest fletten ved å krysse to lusespenner oppover slik at de sitter skikkelig, eller fortsett å flette helt ned, for så å feste med en gjennomsiktig gummistrikk nederst.

</p> <h4>Vridd fossefallflette</h4> <p>Den vridde fossefallfletten ser intrikat og komplisert ut, men er langt fra så vanskelig å få til. Med litt øvelse, garanterer vi suksess. Når jeg får det til - ja, da får du det til også.</p> <p> <strong>Fletten fungerer like fint på halvlangt som til langt hår. Her er det to hårseksjoner å holde styr på.</strong> </p> <p>Mimi har krøllet håret før hun startet flettingen - men looken er også kjempefin til rett hår.</p> <p>Skulle du likevel ha litt ekstra tid, og noen hårruller eller en krølltang for hånden, er det selvsagt bare å sette i gang å krølle.</p> <p> <iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="571" src="//www.youtube.com/embed/cKrSg-de6wo" width="806"/> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning