Forventningene er skyhøye for Mary-Kate og Ashley Olsens designsamarbeid med Bik Bok som er i butikk 7. august.

Moteansvarlig i Det Nye, Charlotte Thorstvedt, har hjulpet oss med å vurdere kolleksjonen og gir deg stylingtips for de kuleste plaggene.

En inspirasjonskilde

Mary-Kate og Ashley Olsen blir hyllet som moteikoner av internasjonal presse, og norske fashionistaer lar seg gjerne inspirere av tvillingenes unike stil.

Charlotte Thorstvedt tror hovedgrunnen til at Olsen-tvillingene har blitt såpass populære, er fordi de alltid utstråler en form for avslappet kulhet.

- Den særegne stilen har blitt varemerket deres; avslappet, grungeaktig, litt hippie og bohemt. De er tro til stilen, men klarer likevel å overraske med quirky stilvalg, forklarer hun.

- Hva synes du personlig om stilen deres?

- Jeg digger den! Har lenge vært fan av Olsen-søstrene. De er blant de mest inspirerende kjendisene vi har i dag. De tør å ta sjanser! De kler seg ikke bare pent og feminint, men ofte androgynt i løse plagg med interessante snitt. Søstrene er absolutt en inspirasjonskilde.

Mary-Kate tar oftere motesjanser enn Ashley, og er derfor Thorstvedt sin favoritt-tvilling.

- Ashley er også nydelig, men hakket mer klassisk i stilveien. Det er fint at de har litt forskjellige stil, ellers kunne vi aldri visst hvem som var hvem, sier Thorstvedt.

Her viser Charlotte frem deler av kolleksjonen:

Stjernestil på budsjett

SKINNJAKKE: Fantastisk fin skinnjakke med rocka bikerdetaljer og rålekkert skinn. Det eneste som trekker litt ned er den stive prisen; kr 2999 må være noe av det dyreste Bik Bok har ført i butikk. Men, den er superbra i kvaliteten, og er derfor likevel en god investering! Skinnjakke, kr 2999, grå singlet, kr 299, bukse, kr 699, smykke, kr 149 per stykk - alt fra Mary Kate & Ashley for Bik Bok. © FOTO: Stephen Butkus

Stjernestil på budsjett

DRAPERT KJOLE: Denne kjolen er en klassiker som aldri vil gå av moten. Fantastiske draperinger og glidelåsen gir den en edgy touch. Kjole, kr 599, veske, kr 299, ringer, kr 99 per stykk - alt fra Mary Kate & Ashley for Bik Bok. Sko fra Surface to Air, kr 2695. © FOTO: Stephen Butkus

Stjernestil på budsjett

SVART BUKSE OG MØNSTRETE SKJERF: Denne buksen sitter som et skudd! Den er stretchy, så den vil forme seg superfint på de fleste kroppsfasonger. Skjerfet med frynser er ikke blant mine absolutte favoritter fra kolleksjonen, men kan funke hvis man holder resten av antrekket relativt rent. Singlet, kr 299, bukse, kr 499, skjerf, kr 399 - alt fra Mary kate & Ashley for Bik Bok. Hatt fra Sietson, kr 1390. © FOTO: Stephen Butkus

Stjernestil på budsjett

RUTETE SKJORTE: Ikke veldig nyskapende, men en kul variant av den typiske rutete skjorten. Vi har sett både Mary Kate og Ashley bære lignende skjorter ofte gjennom årene, de har nesten blitt deres varemerke, og derfor hører den helt klart hjemme i kolleksjonen. Kjole, kr 499, rutete skjorte, kr 499, ringer, kr 99 per stykk - alt fra Mary Kate & Ashley for Bik Bok. Sko fra Dr. Martens, kr 1200. © FOTO: Stephen Butkus

Plaggene du bør ønske deg:

Den perfekte kåpen! Enkel og klassisk, men rockes opp med et løst snitt og glidelås. Kr 1499.

Den grå genseren har et kult snitt og en fin hals. Perfekt for høsten! Kr 599.

Råkul statementring! Denne kan være prikke over i-en i antrekket. Kr 99.

et brede beltet kan løfte et ellers enkelt antrekk, og er helt riktig akkurat nå. Kr 199.

Den transparante blusen med fine detaljer blir kul med en svart bh under, stylet med skjørtet eller buksen fra kolleksjonen. Kr 599.

Stjernestil på budsjett

KJØP: Charlotte Thorsvedt har vurdert første del av Olsen-jentenes kolleksjon for Bik Bok. Dette er plaggene hun synes du bør kjøpe - blant annet den grå strikkegenseren med et kult snitt og fin hals, og den transparante blusen med fine detaljer. © FOTO: Bik Bok

Plaggene du kan droppe:

Den rutete skjorten med en søt sløyfe var kanskje en god idè, men det funker ikke helt! Kr 399.

Den oppkneppede blusen kan være søt, men denne så bare billig ut. Kr 599.

Den store, løse vesken kan være vel og bra, men denne fasongen falt vi ikke for, og vi synes naglene på håndtaket ble i meste laget. Kr 499.

Den store statementringen er kul, men dette har vi sett så mange ganger før - og vi har sett den gjort bedre. Kr 99.

Den grå genseren er rett og slett kjedelig. Mønsteret gir oss ingenting og fargekombinasjonen er lite spennende. kr 599.

Stjernestil på budsjett

DROPP: Og disse plaggene mener Charlotte du kan droppe... Blant annet en statementring hun synes vi har sett før, og vesken med nagler på håndtaket. © FOTO: Bik Bok

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!