Helvetesuka

Onsdag: Time management

- Tidsklemma er noe sludder.

I ÅPENT LANDSKAP: Bra spøk, dere - men kan vi ta det etter arbeidstiden? Å være supereffektiv en hel dag i åpent kontorlandskap har sine utfordringer.
I ÅPENT LANDSKAP: Bra spøk, dere - men kan vi ta det etter arbeidstiden? Å være supereffektiv en hel dag i åpent kontorlandskap har sine utfordringer. Foto: FOTO: Gry Traaen
Publisert Oppdatert

Erik Bertrand Larsen mener tidsklemmen er noe sludder. En hundre prosent selvpålagt pine.

Oppskriften på god tidsstyring er enkel, utfordringen er å faktisk gjøre det. Jeg har opprettet et nytt listesystem jeg følger slavisk, og hver kveld setter jeg av litt tid til å planlegge morgendagen.

De store linjene er ikke mer komplisert enn som så, men forskjellen på å ta dagen som den kommer og å vite akkurat hva du skal få gjort er enorm. La meg gjenta: ENORM.

- Jeg er i alle fall skikkelig kjapp

Jeg er på dag tre og er så langt inne i bokens verden at jeg stadig hører Bertrand Larsens stemme i hodet. Det er nesten så jeg kan se tid og penger som renner ut i luften foran meg.

Det er ubegripelig hvor lang tid folk kan bruke i en salatbar. Hvor sakte folk går på fortauet, hvor mange ord som må ut før de kommer til poenget.

Om jeg kanskje begynner å bli litt anmassende nå? Absolutt. Men jeg er i alle fall skikkelig kjapp.

HOLD FOKUS: - Når kollegaer dukker opp setter jeg opp et imaginært hørselsvern for å ignorere all prat om helgeaktiviteter og katter på YouTube, skriver Karine.
HOLD FOKUS: - Når kollegaer dukker opp setter jeg opp et imaginært hørselsvern for å ignorere all prat om helgeaktiviteter og katter på YouTube, skriver Karine. Foto: FOTO: Gry Traaen

Les også:

Eier du et par av disse? Da må du lese denne saken.

Dette buksetrikset må du få med deg

Glem hælene, nå er det joggesko som gjelder

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning