SKJØNNHETSTIPS:

Elektronikken som trener huden vakker!

Ja, det er faktisk mulig.

ELEKTRONISK SKJØNNHET: Ja, du kan faktisk massere frem gløden i huden med det riktige utstyret. Brukerveiledning og priser lenger ned i saken.
ELEKTRONISK SKJØNNHET: Ja, du kan faktisk massere frem gløden i huden med det riktige utstyret. Brukerveiledning og priser lenger ned i saken. Foto: Produsenter
Publisert Oppdatert

Av og til dukker det opp nyheter som vi ikke alltid helt skjønner hvordan vi skal bruke.

Nå har det for eksempel kommet en del elektriske dingser som skal trene huden vår vakker.

Akkurat som løsvekter og elastiske bånd sørger for mer definerte muskler og bedre treningspay-off, kan hudpleieverktøy faktisk gjøre det samme.

Hørt om massasjerullen eller den elektriske øyemassasjestaven? Hva med epilatoren for glatte legger?

Her er 4 ulike elektriske dingser - og slik bruker du dem:

INGEN RINGER UNDER ØYNENE: Det ser kanskje ut som noe helt annet, men den lille elektriske øyemassesjestaven fra Foreo er helt super til å stimulere partiene rundt øyne, jobbe øyekremen ekstra godt inn i huden og motkjempe poser og mørke ringer under øyne (kr 1377).
INGEN RINGER UNDER ØYNENE: Det ser kanskje ut som noe helt annet, men den lille elektriske øyemassesjestaven fra Foreo er helt super til å stimulere partiene rundt øyne, jobbe øyekremen ekstra godt inn i huden og motkjempe poser og mørke ringer under øyne (kr 1377). Foto: Produsenten
ELEKTRONIKK SOM RENSER: Ty gjerne til elektroniske redskaper som virkelig renser porer og ansiktshuden i dybden. Luna Mini elektrisk rens for ansiktet (kr 1113, Foreo).
ELEKTRONIKK SOM RENSER: Ty gjerne til elektroniske redskaper som virkelig renser porer og ansiktshuden i dybden. Luna Mini elektrisk rens for ansiktet (kr 1113, Foreo). Foto: Produsenten
EPILATOR FOR GLATTE LEGGER: Om du går for glatte legger, så foreslår vi en epilator som svekker hårveksten generelt. Den nye Silk-Épil 5 fra Braun får også tak i de minste legghårene, så du ikke må gro dem helt ut før du epilerer (kr 799).
EPILATOR FOR GLATTE LEGGER: Om du går for glatte legger, så foreslår vi en epilator som svekker hårveksten generelt. Den nye Silk-Épil 5 fra Braun får også tak i de minste legghårene, så du ikke må gro dem helt ut før du epilerer (kr 799). Foto: Produsenten
MASSÉR FRAM GLØDEN I HUDEN: Oils of Life Facial Massager (kr 349, The Body Shop).
MASSÉR FRAM GLØDEN I HUDEN: Oils of Life Facial Massager (kr 349, The Body Shop). Foto: Produsenten

Silkeputer og hårtriks

Vil du sove deg ekstra vakker, er det også lurt å gå for putevar i silke - så slipper du å våkne med de verste soverynkene. Godt for både hud og hår.

Eller hva med en børste som er ekspert på å fjerne rester fra hårprodukter?

Eller en usynlig strikk som ikke sliter på håret?

SOV BORT SOVERYNKENE: Bytt til putevar i silke, så slipper du å våkne med de verste soverynkene – godt for både hud og hår (kr 649, Mellymoon).
SOV BORT SOVERYNKENE: Bytt til putevar i silke, så slipper du å våkne med de verste soverynkene – godt for både hud og hår (kr 649, Mellymoon). Foto: Produsenten
USYNLIG HÅRSTRIKK (SELV OM DET IKKE SER SÅNN UT): Lag en løs flette og fest håret vekk fra ansiktet med en strikk slik at håret får mindre friksjon mot puta gjennom natten (kr 59, Invisibobble hårstrikk).
USYNLIG HÅRSTRIKK (SELV OM DET IKKE SER SÅNN UT): Lag en løs flette og fest håret vekk fra ansiktet med en strikk slik at håret får mindre friksjon mot puta gjennom natten (kr 59, Invisibobble hårstrikk).
IKKE BARE FOR BABYER: Bruk en børste som grer ut både floker og det meste av hårstylingprodukter – da slipper du at det siver inn i huden langs hårfestet mens du sover (kr 149, Tangle Teezer).
IKKE BARE FOR BABYER: Bruk en børste som grer ut både floker og det meste av hårstylingprodukter – da slipper du at det siver inn i huden langs hårfestet mens du sover (kr 149, Tangle Teezer). Foto: Produsenten
SER DU HVA DET ER? Har du sett noe søtere? En leppepomade er nærmest uunnværlig i disse dager, så hvorfor ikke gå for disse håndplukkede og unike strandskjellene, som er snekret sammen for hånd og fylt opp med en økologisk sertifisert blanding for mykere lepper  (kr 179, Organic Island Shell Lip Balm).
SER DU HVA DET ER? Har du sett noe søtere? En leppepomade er nærmest uunnværlig i disse dager, så hvorfor ikke gå for disse håndplukkede og unike strandskjellene, som er snekret sammen for hånd og fylt opp med en økologisk sertifisert blanding for mykere lepper (kr 179, Organic Island Shell Lip Balm). Foto: Produsenten

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning