Sminken til Rosie Huntington-Whiteley

Dette har Rosie i sminkepungen

La deg inspirere av supermodellen Rosie Huntington-Whiteleys (24) favorittprodukter.

KINN OG ØYNE: - Jeg liker ikke å bruke for mye makeup, sier Rosie. Men highlighter legger hun både på øyelokk og kinn.
KINN OG ØYNE: - Jeg liker ikke å bruke for mye makeup, sier Rosie. Men highlighter legger hun både på øyelokk og kinn.
Publisert Oppdatert

- Mine beste skjønnhetstips? Drikk masse vann, få nok søvn og nok mosjon, spis økologisk mat og få jevnlige hudpleiebehandlinger, forteller Rosie.

24-åringen fra Devon i England er blitt kåret til verdens mest sexy kvinne, er en av verdens mest googlede kvinne, hun gjør stor suksess som modell og hadde i fjor den kvinnelige hovedrollen i storfilmen Transformers 3.

Med en mor som er treningsinstruktør, har hun fått treningen inn med morsmelken - og hun trener jevnlig kondisjon og styrke for å holde seg i form. Men ifølge henne selv, er hun ingen storforbruker av makeup.

- Jeg liker ikke å bruke for mye make-up, jeg liker egentlig å være naturlig mesteparten av tiden, til og med på fotoshoots!

Noen favoritter har hun imidlertid fått seg, i havet av produkter på markedet.

Rosies favorittprodukter

1. For å holde håret sunt, tar Rosie jevnlig hårbehandlinger fra Kèrastase og bruker Resistance-serien for å styrke håret.

2. For en jevn hud, bruker Rosie Burberrys Sheer Foundation i Trench 3, kr 305.

3. For å få ekstra lange øyevipper på den røde løperen, bruker Rosie løsvipper. For en mer naturlig look, bruker hun punktvipper - disse er fra Depend og koster 79 kroner.

PÅ BADET TIL ROSIE: Her er produktene den vakre modellen sverger til.
PÅ BADET TIL ROSIE: Her er produktene den vakre modellen sverger til.

4. - Like under øyenbrynet bruker jeg en highlighter, det får ansiktet til å se mer våkent ut. Denne highlighteren er fra The Balm Mary-Lou, og koster 199.

5. - Jeg elsker å ta selvbruning, spesielt før prisutdelinger og fester. Jeg føler meg sunnere og ser bedre ut når jeg er solbrun. Det er også mye sunnere med selvbruningskrem enn å sole seg eller ta solarium. Jeg elsker denne fra St. Tropez! (Kr. 299.)

6. - Mine favorittmerker er Guerlain, Chanel og Laura Mercier. Denne lipglossen er fra Laura Mercier, i fargen Bare Naked. (kr 235.)

7. - Jeg forlater aldri huset uten å ha litt maskara på vippene. Det er produktet jeg ikke kan leve uten, og jeg liker brun maskara best. Clarins Instant definition mascara i 02 Brown, kr 250.

8. Med skimrende highlighter kan du fremhvene kinnbena. Chanel Lumière Sculptee, kr 565.

9. - Et godt tips er å alltid ha velstelte bryn, jeg har hel angst for dårlige bryn. De bør ikke være for bustete eller for tynne, det finnes et riktig bryn for ethvert ansikt. Øyenbrynspudder fra Chanel, kr 525.

10. Moroccanooil Oil Treatment gir håret næring og glans i lengdene. kr 299. Tipset har hun fått fra sin faste frisør George Northwood.

Kilder: Grazia, People, Elle UK, Modelinia.com og Complex Magazine.

Les også:

Keira Knightleys hemmelige skjønnhetstriks

Hudpleieguruens beste kvisetips

Her er den beste neglelakken!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning