Katarina Flatland

- Viktig å føle seg sexy

Tv-aktuelle Katarina Flatland (23) kjenner presset for å se bra ut. Heldigvis har hun noen skjønnhetstriks, og i verste fall tar hun på seg lykketrusa!

FLOTT: Katarina Flatland går aldri i joggebukse, og synes det er viktig å føle seg sexy!
FLOTT: Katarina Flatland går aldri i joggebukse, og synes det er viktig å føle seg sexy! Foto: Renate Torseth
Publisert Oppdatert
COVERGIRL: Bli bedre kjent med Katarina Flatland i den nyeste utgaven av Det Nye.
COVERGIRL: Bli bedre kjent med Katarina Flatland i den nyeste utgaven av Det Nye. Foto: Faksimile

Hver eneste uke er søte Katarina på skjermen med suksessprogrammet Sønner av Norge. Der ser vi henne avslappet og naturlig, men hun legger ikke skjul på at tv-karrieren legger litt press på at hun skal se flott ut.

- Alle som jobber i denne bransjen vil jo alltid føle på det. Jeg kjenner på at det er viktig å se bra ut, og det kan til tider være slitsomt. Det kan være perioder der jeg ikke har like lyst til å trene, men så vet jeg at om to uker skal jeg spille inn noe, eller kanskje gå på rød løper. Jeg har ikke lyst til å se tilbake på det bildet, og tenke "det var den perioden det ja", innrømmer hun.

- Så ja, jeg blir veldig påvirket av det, men da må jeg sette meg ned og tenke, trener jeg nå fordi jeg skal jobbe - eller trener jeg fordi det føles godt! Ofte er det nok litt begge deler. Men jeg tror ingen som er på tv ikke bryr seg om hvordan de ser ut.

- Du er på coveret av Det Nyes undertøysutgave, foretrekker du sexy eller behagelig undertøy?

- Jeg er veldig glad i å ha lekkert undertøy. Noe smakfullt, som får meg til å føle meg vel. Jeg har veldig mange lykketruser, som jeg bare ha på meg - for eksempel når jeg skal gjøre et intervju, sånn som i dag. Da har jeg på meg lykketruse!

Se video fra fotoshooten med Det Nye nederst i saken.

- Hvor viktig er det å føle seg sexy?

- Jeg synes det er veldig viktig. Når jeg skal ut vil jeg føle meg sexy, for da skal jeg ut og møte folk. Jeg vil at andre jenter skal tenke at hun så kul og fresh ut. Og hvis jeg føler meg vel får jeg en helt annen attitude når jeg går ut. Jeg får selvtillitt. Du sprer liksom glede når du føler deg vel. Så jeg går aldri i joggebukse!

Tar vare på huden

SKJØNNE FAVORITTER: Katarina sverger til hårprodukter fra Redken, mineralsminke fra Jane Iredale, maskaraen Hypnose fra Lancome og hudpleie fra Dermalogica.
SKJØNNE FAVORITTER: Katarina sverger til hårprodukter fra Redken, mineralsminke fra Jane Iredale, maskaraen Hypnose fra Lancome og hudpleie fra Dermalogica. Foto: Produsentene
LYKKETRUSER: Katarina er glad i å ha lekkert undertøy, og har spesielle truser hun har på seg når hun skal noe spesielt!
LYKKETRUSER: Katarina er glad i å ha lekkert undertøy, og har spesielle truser hun har på seg når hun skal noe spesielt! Foto: Renate Torseth

Tv-jobben har også påvirket Katarinas skjønnhetsritualer.

- Jeg må gå med sminke hver dag, jeg må det. Jeg er ikke sånn som går ut døren uten sminke. Men siden jeg bruker så mye tv-sminke på jobb, bruker jeg nok litt mindre til hverdags.

Katarina liker gode produkter, men vil helst slippe å bruke altfor lang tid på badet:

- Jeg er veldig opptatt av hudpleie, og bruker Dermalogicas hudkrem og rens. Jeg er også veldig nøye på å fjerne sminke før jeg legger meg. Jeg tar ikke så mye ansiktsmasker, eller andre fancy ting, men jeg synes det er viktig å ta vare på huden. Jeg er veldig forsiktig med sol, og bruker alltid solfaktor 30 i ansiktet. Og jeg er også forsiktig med resten av kroppen. Det synes veldig fort hvis du har brent deg litt.

Katarina har studert ernæring, og legger ikke skjul på at skjønnheten virkelig kommer innenfra.

- Siden jeg trener og spiser sunt har jeg lite problemer med huden. Det har mye å si! Jeg drikker også mye vann, og prøver å ikke drikke så mye alkohol.

- Hva med makeup, har du noen favoritter?

- Hypnose maskara fra Lancôme. Jeg er helt avhengig! Også har jeg akkurat begynt med mineralsminken fra Jane Iredale, som er kjempebra. Det bruker de mye når jeg er på skjermen, så det var sånn jeg oppdaget det. Når det gjelder hår liker jeg Redken. Jeg elsker de produktene!

Shopoholiker

- Du er glad i å shoppe?

LUKSUS: Katarinas dyreste kjøp var denne Chanel-vesken til 20 000 kr.
LUKSUS: Katarinas dyreste kjøp var denne Chanel-vesken til 20 000 kr. Foto: Produsenten

- Ja, veldig! Jeg tror jeg har en sykdom der altså. Og det er veldig ille når jeg har så mye fri som jeg har nå, ler hun.

- Jeg har en mor som har en mer alvorlig grad av den sykdommen, så jeg blir ikke akkurat påvirket i positiv retning der. Jeg er veldig glad i å gå i butikker. Jeg føler at ting snakker til meg!

Mor var heller ingen motvekt da Katarina gjorde sitt dyreste kjøp noensinne:

- Hun sa at om et par tre år har jeg sikkert barn, og da kan jeg jo ikke gå å kjøpe en veske til 20 000 kr. Så jeg måtte jo bare bli ferdig med det nå!

Kjøpet var en lekker liten Chanel.

- Hvor går smertegrensen, hva er for dyrt?

- Jeg har veskemani, det er helt krise. Så der har jeg ikke noen ordentlig grense. Men når det kommer til klær synes jeg alt som bikker 2000 kr er dyrt.

- Hvordan er klesstilen din?

- Jeg går mye i svart, hvitt og grått, og liker å kle meg litt nedtonet. Men når det kommer til fest elsker jeg fargerike kjoler, og liker å ta den ordentlig ut! Jeg er veldig glad i å følge med på trender, og kjøper jo noen trendplagg, men det er ikke sånn at jeg står opp og har lyst til å kle meg sykt trendy. Ofte er ikke det som trendy spesielt veldig behagelig.

I Det Nye nr. 2 er Katarina på forsiden, og her er en smakebit fra fotoopptaket:

</p> <p> <strong>Blogg:</strong> <a href="http://detnyemadeleine.bloggr.no/2012/01/29/kat-on-camera/">Se bilder fra fotoshooten</a> </p> </div>

Les også:

Fra vinterblek til duggfrisk med ett produkt!

Redningsbøyene motebloggerne tyr til i kleskrise

Her er de beste nettbutikkene

Stor test av neglelakker

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning