Shaping

Undertøy som gir rumpa et løft

Festantrekket er ikke komplett uten skikkelig undertøy.

Publisert Oppdatert
PUSH-UP: Hva med en truse som løfter og holder rumpen på plass? Abecita push up-truse fra Ellos med fastsydde puter bak på rumpen som skal gi en pen form og et ekstra løft. 199 kr.
PUSH-UP: Hva med en truse som løfter og holder rumpen på plass? Abecita push up-truse fra Ellos med fastsydde puter bak på rumpen som skal gi en pen form og et ekstra løft. 199 kr. Foto: Foto: Produsenten
BODYSLIMMER: Denne former og holder inn. Den har spiler og avtagbare, regulerbare skulderbånd. Du får kjøpt den hos Ellos til 270 kr.
BODYSLIMMER: Denne former og holder inn. Den har spiler og avtagbare, regulerbare skulderbånd. Du får kjøpt den hos Ellos til 270 kr. Foto: Foto: Produsenten

Er du en av dem som irriterer deg over at ting tytert ut på feile steder? Da finnes det ting på undertøysfronten som kan hjelpe deg. I alle fall gjennom en fest eller to.

Kroppsnære plagg

Ingenting er så forferdelig som å skulle gå med et ettersittende plagg, særlig nå når det nærmer seg festsesongen med stormskritt. Kanskje du har en ny, kroppsnær kjole eller et ønske om noe behagelig som former kroppen din.

Enten du trenger litt støtte, eller du lengter etter noe som gir deg timeglass-figur for en stakket kveld, finnes det heldigvis noe som kan hjelpe litt til med dette.

Les også:

Undertøysmote fra Paris

Null toll på truser

Markert midje og skjulte valker

Figurformende undertøy, såkalt shaping-undertøy, kan gjøre underverker. Dette er undertøy som sies å skulle hjelpe litt for valker her og der, og ikke minst forme mage, rumpe og lår på en bedre måte slik at det du skal ha over sitter perfekt.

- Shaping-undertøy kan være til hjelp særlig om man skal ha på seg et tettsittende skjørt eller kjole, og det kan skape en illusjon av å få en slankere linje enn det man gjerne har, sier stylist Jeanette Hoff.

Ikke gi helt opp

Man trenger ikke å gi helt opp selv om man velger å bruke undertøy som sies å skulle hold inn og forme kroppen din mener Hoff.

- Du trenger ikke ta på deg hold in-truse og sports-bh, for å si det sånn, sier Hoff.

- Bruk gjerne en sexy blonde-bh til en hold in-truse, sammen med stay-ups. Da føler man seg sexy og vel, og det gir deg en korsettfølelse.

Les også:

Riktig bh gjør deg slankere

Deilige, varme drikker med alkohol

DET LILLE UNDER: Hold in-truse med høyt liv fra La Redoute til 249 kr, body med gode skulderstropper fra Trofé til 279 kr og hold in-body fra La Redoute til 349 kr.
DET LILLE UNDER: Hold in-truse med høyt liv fra La Redoute til 249 kr, body med gode skulderstropper fra Trofé til 279 kr og hold in-body fra La Redoute til 349 kr. Foto: Foto: Produsenten

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning