Trendtips

Alt du trenger til nyttårsfesten

Her er motetipsene som gjør deg stilsikker på årets siste fest.

FRA VENSTRE: Høyhælte pumps fra Next (kr 605), kjede fra Accessorize (kr 169), paljettkjole fra Topshop (kr 795).
FRA VENSTRE: Høyhælte pumps fra Next (kr 605), kjede fra Accessorize (kr 169), paljettkjole fra Topshop (kr 795). Foto: Foto: produsenten
Publisert Oppdatert

Skal du være en skikkelig fashionista på årets siste fest, så bør du kle deg i gull. Dette er nemlig festfargen nummer én denne sesongen, i tillegg andre metalliske farger.

Andre farger som er trendy denne sesongen er knallblått, grønt og selvfølgelig den hete fargen rødt.

Paljetter er også et sikkert kort når du ønsker å glitre på fest. Dette er også veldig moteriktig i vinter, og det samme er både de delikate blondene og mykt fløyel.

Alt er lov

Veldig mange tyr til en kjole eller skjørt når de skal velge et antrekk til nyttårsaftenfesten, og når det gjelder lengden på skjørtet, så er alt lov!

Både de korte og lange lengdene er tidsriktig - og de midt på treet, og dette gjelder så vel kjoler som skjørt. Men når det er sagt, så er den fotside kjolen og det knelange skjørtet to av sesongens nøkkelplagg.

Hvis du ikke ønsker å kle deg i verken kjole eller skjørt, så er buksedressen et godt alternativ. I tillegg så er det veldig trendy med dressbukser, så dette er også noe du kan satse på.

Del

Glitter og stas

Det aller mest moteriktige på tilbehørsfronten, er blant annet er den såkalte hard box-clutchen. Også her er metallisk og paljetter et stikkord, eller du kan velge en med strass eller pyntesteiner.

Når det gjelder smykkene, så skal de være store - jo større desto bedre! Og bruk gjerne mange på en gang.

På bena skal du ha høye hæler, så er aller siste skrik at skoen skal ha spiss tå. Og velger du et par med høye hæler, så pass på at du klarer å gå på dem!

Trenger du flere konkrete tips, så finner du alt du lurer på under. Her har vi nemlig samlet alle våre artikler som omhandler året strender til festsesongen.

Les også:

Slik overlever du på høye hæler

Slik sminker du sotede øyne - se video

Slik tar du knekken på bakrusen

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning