TRENDER 2015

Slik blir høsten med H&M

Futurisme, 70-talls styling og selebukser er stikkord for H&M sin høstkolleksjon. Se de eksklusive bildene fra visningen her.

Publisert Oppdatert

I går åpnet H&M Paris Fashion Week med et forrykende show, som du kunne få med deg live på Det Nye.

Det påkostete showet overlot ingenting til tilfeldighetene.

Over 600 internasjonale moteprofiler gjestet showet i Grand Palais og mote- og skjønnhetsansvarlig i Det Nye Cecilie Mevatne var blant gjestene. Det samme var superstjerner som Solange Knowles, Audrey Tautou og Noomi Rapace.

Kule farger

- H&M-visningen er mer enn en vanlig visning. Castingen er fantastisk og runway'en full av supermodeller, forteller Mevatne.

Den populære visningen ble åpnet av stilikonet Caroline de Maigret og supermodeller som Kendall Jenner, Gigi Hadid og Edie Campbell viste frem kolleksjonen som var preget av sporty og futuristiske plagg i kule farger.

- Buksene hadde fantastiske detaljer og jeg digget glidelåsene og selene. Jeg elsket også de flaskegrønne og dyprøde fargene, sier Mevatne som også lot seg begeistre av showet.

Sokker i skoene

- Selve showet hadde et futuristisk preg, som gikk igjen i plaggene, sier hun og utdyper:

- Det var glitrende sandaler, kule boots og mye lag på lag. Jeg likte hvordan glitrende elementer i plagg og tilbehør var del av stylingen.

Det Nye opplyser om at turen til Paris ble sponset av H&M.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning