Test av nettbutikker

Test av nettbutikken My-wardrobe.com

En oversiktlig nettbutikk som er enkel i bruk. Veldig rask levering!

TEST AV NETTBUTIKKER: Test av Mywardrobe sin nettbutikk.
TEST AV NETTBUTIKKER: Test av Mywardrobe sin nettbutikk. Foto: FOTO: Printscreen Mywardrobe.com
Publisert Oppdatert

Om nettbutikken:

My-wardrobe.com er en global nettbutikk, som selger "everyday luxury"-mote for menn og kvinner. Alt fra sko og vesker til klær og tilbehør.

Nettstedet tilbyr mer enn 200 av verdens mest ettertraktede designkolleksjoner - som blant annet Helmut Lang, 3.1 Phillip Lim og Marc by Marc Jacobs.

Har kontorer i London, New York, Sydney, Dubai og Oslo - som gir Oslo-baserte kunder muligheten til å besøke deres showroom der de kan se eksempler på sesongens kolleksjoner, få stilråd og hente sine ordre.

Alle priser er oppgitt i norske kroner.

Førsteinntrykk:

En veldig fin og inspirerende side med mye å se på - alt fra stilguider til videoer og spalter.

Det er enkelt å finne frem. Klærne vises både på modell og som produktbilde.

Det står både hva plagget inneholder (eksempelvis 100% bomull), i tillegg til at det er oppgitt vaskeinstruksjoner. Det er et pluss!

Enkel i bruk?

Enkelt å registrere seg med e-post og passord. Man kan også velge å handle uten å registrere seg.

Betalingsordninger:

Enkelt å betale med et utvalg kort eller PayPal.

På levering har du to valg: Levering av budbringerselskapet DHL som koster kr 89, eller for deg som bor i Oslo som kan velge å hente varen på Showroomet i Skoveien 13. Da koster levering ingenting.

Jeg får opplyst at levering av vare vanligvis tar mellom to til tre virkedager. Bestiller du før kl. 12:00, vil bestillingen til privatadresse i Oslo- og Stavanger-området bli levert etter kl. 16:00 dagen etter.

Til jobbadresser vil levering skje før kl. 16:00. Jeg bestilte før kl 12. Bor i Oslo. Og fikk det på jobben dagen etter før kl 16.00.

Velger du Oslo Hent Selv Tjeneste vil du motta en SMS når den er ankommet Showrommet på Skovveien 13 i Oslo og er klar for opphenting.

Moms og toll er alltid inkludert. Det betyr altså at det er kun levering som kommer i tillegg til prisen på produktet, og du får ingen overraskelser når du skal betale. Det er et pluss.

ANKOM: Varen kom i en grå pappeske. Det tok kun en dag fra varen ble bestilt til den var levert.
ANKOM: Varen kom i en grå pappeske. Det tok kun en dag fra varen ble bestilt til den var levert. Foto: FOTO: Kaja Emilie Cederfjeld-Hagen

Returordning:

Retur er også en enkel sak. Det er gratis retur med posten.

Først logger du deg inn på din konto (MY-KONTO) og velger "retur" på den bestillingen du ønsker å returnere.

Kryss av det du ønsker å returnere, og velg grunn for retur i drop-down menyen. Klikk "retur", og du vil motta et ARN-nummer. Når ARN-nummeret er mottatt, merker du returen klart og tydelig med dette nummeret på utsiden av returemballasjen.

Bruk Posten returetiketten som følger med varen. Den ferdigfrankerte POSTEN-etiketten skal festes godt synlig på pakken som skal returneres før den leveres på postkontoret eller postlegges i en av Postens postkasser.

Tilbakebetaling skjer til samme kort som ble brukt ved bestilling innen syv dager etter mottatt retur.

Du kan følge med på om varen har ankommet my-wardrobe ved å logge deg inn på din konto.

Jeg var litt i tvil om varen hadde ankommet fordi det på min konto både stod at den hadde ankommet, samtidig som det stod at de ventet på at den skulle komme.

Jeg ringte kundeservice og fikk bekreftet at den var ankommet og at pengene snart ville komme inn på konto.

Retur kan også leveres direkte til Showroomet i Oslo, Skovveien. Ta med ARN-nummer.

Hurtighet:

Jeg fikk varen dagen etter jeg bestilte den. Det tok ca en uke fra jeg leverte det hos posten til den var mottatt hos my-wardrobe, og en uke etter det fikk jeg tilbake pengene.

Service:

Veldig hyggelig engelsktalende kundeservice.

Du må registrere at du ønsker å returner varen innen syv virkedager etter mottoatt vare. Når du har fått utstedt ditt referansenummer (ARN-nummer) har du ytterligere syv virkedager til å fullføre returneringen.

Prisnivå:

My-wardrobe har et relativt høyt prisnivå. Alle merkene som føres er eksklusive designermerker som koster det samme i en designerbutikk.

Frakt koster 89 kr (hvis du ikke bor i Oslo eller omegn og ønsker å hente det selv), men da får du det også levert til deg på døra. Pluss for gratis retur.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning