Mary-Kate & Ashley for Bik Bok

Stjernestil på budsjett

Se den eksklusive moteserien, og få med deg hva moteansvarlig i Det Nye, Charlotte Thorstvedt, mener om kolleksjonen til Olsen-tvillingene.

DETTE HAR DISSE JENTENE TIL FELLES: Moteansvarlig i Det Nye, Charlotte Thorsvedt, har stylet sine favorittplagg fra kolleksjonen designet av Mary-Kate og Ashley Olsen for Bik Bok. Se den eksklusive moteserien her, og få med deg hva Charlotte mener du bør shoppe - og droppe.
DETTE HAR DISSE JENTENE TIL FELLES: Moteansvarlig i Det Nye, Charlotte Thorsvedt, har stylet sine favorittplagg fra kolleksjonen designet av Mary-Kate og Ashley Olsen for Bik Bok. Se den eksklusive moteserien her, og få med deg hva Charlotte mener du bør shoppe - og droppe. Foto: FOTO: Stephen Butkus og Stella Pictures
Publisert Oppdatert

Forventningene er skyhøye for Mary-Kate og Ashley Olsens designsamarbeid med Bik Bok som er i butikk 7. august.

Moteansvarlig i Det Nye, Charlotte Thorstvedt, har hjulpet oss med å vurdere kolleksjonen og gir deg stylingtips for de kuleste plaggene.

En inspirasjonskilde

Mary-Kate og Ashley Olsen blir hyllet som moteikoner av internasjonal presse, og norske fashionistaer lar seg gjerne inspirere av tvillingenes unike stil.

Charlotte Thorstvedt tror hovedgrunnen til at Olsen-tvillingene har blitt såpass populære, er fordi de alltid utstråler en form for avslappet kulhet.

- Den særegne stilen har blitt varemerket deres; avslappet, grungeaktig, litt hippie og bohemt. De er tro til stilen, men klarer likevel å overraske med quirky stilvalg, forklarer hun.

- Hva synes du personlig om stilen deres?

- Jeg digger den! Har lenge vært fan av Olsen-søstrene. De er blant de mest inspirerende kjendisene vi har i dag. De tør å ta sjanser! De kler seg ikke bare pent og feminint, men ofte androgynt i løse plagg med interessante snitt. Søstrene er absolutt en inspirasjonskilde.

Mary-Kate tar oftere motesjanser enn Ashley, og er derfor Thorstvedt sin favoritt-tvilling.

- Ashley er også nydelig, men hakket mer klassisk i stilveien. Det er fint at de har litt forskjellige stil, ellers kunne vi aldri visst hvem som var hvem, sier Thorstvedt.

Her viser Charlotte frem deler av kolleksjonen:

SKINNJAKKE: Fantastisk fin skinnjakke med rocka bikerdetaljer og rålekkert skinn. Det eneste som trekker litt ned er den stive prisen; kr 2999 må være noe av det dyreste Bik Bok har ført i butikk. Men, den er superbra i kvaliteten, og er derfor likevel en god investering! Skinnjakke, kr 2999, grå singlet, kr 299, bukse, kr 699, smykke, kr 149 per stykk - alt fra Mary Kate & Ashley for Bik Bok.
SKINNJAKKE: Fantastisk fin skinnjakke med rocka bikerdetaljer og rålekkert skinn. Det eneste som trekker litt ned er den stive prisen; kr 2999 må være noe av det dyreste Bik Bok har ført i butikk. Men, den er superbra i kvaliteten, og er derfor likevel en god investering! Skinnjakke, kr 2999, grå singlet, kr 299, bukse, kr 699, smykke, kr 149 per stykk - alt fra Mary Kate & Ashley for Bik Bok. Foto: FOTO: Stephen Butkus
DRAPERT KJOLE: Denne kjolen er en klassiker som aldri vil gå av moten. Fantastiske draperinger og glidelåsen gir den en edgy touch. Kjole, kr 599, veske, kr 299, ringer, kr 99 per stykk - alt fra Mary Kate & Ashley for Bik Bok.  Sko fra Surface to Air, kr 2695.
DRAPERT KJOLE: Denne kjolen er en klassiker som aldri vil gå av moten. Fantastiske draperinger og glidelåsen gir den en edgy touch. Kjole, kr 599, veske, kr 299, ringer, kr 99 per stykk - alt fra Mary Kate & Ashley for Bik Bok. Sko fra Surface to Air, kr 2695. Foto: FOTO: Stephen Butkus
SVART BUKSE OG MØNSTRETE SKJERF: Denne buksen sitter som et skudd! Den er stretchy, så den vil forme seg superfint på de fleste kroppsfasonger. Skjerfet med frynser er ikke blant mine absolutte favoritter fra kolleksjonen, men kan funke hvis man holder resten av antrekket relativt rent.  Singlet, kr 299, bukse, kr 499, skjerf, kr 399 - alt fra Mary kate & Ashley for Bik Bok.  Hatt fra Sietson, kr 1390.
SVART BUKSE OG MØNSTRETE SKJERF: Denne buksen sitter som et skudd! Den er stretchy, så den vil forme seg superfint på de fleste kroppsfasonger. Skjerfet med frynser er ikke blant mine absolutte favoritter fra kolleksjonen, men kan funke hvis man holder resten av antrekket relativt rent. Singlet, kr 299, bukse, kr 499, skjerf, kr 399 - alt fra Mary kate & Ashley for Bik Bok. Hatt fra Sietson, kr 1390. Foto: FOTO: Stephen Butkus
RUTETE SKJORTE: Ikke veldig nyskapende, men en kul variant av den typiske rutete skjorten. Vi har sett både Mary Kate og Ashley bære  lignende skjorter ofte gjennom årene, de har nesten blitt deres varemerke, og derfor hører den helt klart hjemme i kolleksjonen. Kjole, kr 499, rutete skjorte, kr 499, ringer, kr 99 per stykk - alt fra Mary Kate & Ashley for Bik Bok.  Sko fra Dr. Martens, kr 1200.
RUTETE SKJORTE: Ikke veldig nyskapende, men en kul variant av den typiske rutete skjorten. Vi har sett både Mary Kate og Ashley bære lignende skjorter ofte gjennom årene, de har nesten blitt deres varemerke, og derfor hører den helt klart hjemme i kolleksjonen. Kjole, kr 499, rutete skjorte, kr 499, ringer, kr 99 per stykk - alt fra Mary Kate & Ashley for Bik Bok. Sko fra Dr. Martens, kr 1200. Foto: FOTO: Stephen Butkus

Plaggene du bør ønske deg:

Den perfekte kåpen! Enkel og klassisk, men rockes opp med et løst snitt og glidelås. Kr 1499.

Den grå genseren har et kult snitt og en fin hals. Perfekt for høsten! Kr 599.

Råkul statementring! Denne kan være prikke over i-en i antrekket. Kr 99.

et brede beltet kan løfte et ellers enkelt antrekk, og er helt riktig akkurat nå. Kr 199.

Den transparante blusen med fine detaljer blir kul med en svart bh under, stylet med skjørtet eller buksen fra kolleksjonen. Kr 599.

Plaggene du kan droppe:

KJØP: Charlotte Thorsvedt har vurdert første del av Olsen-jentenes kolleksjon for Bik Bok. Dette er plaggene hun synes du bør kjøpe - blant annet den grå strikkegenseren med et kult snitt og fin hals, og den transparante blusen med fine detaljer.
KJØP: Charlotte Thorsvedt har vurdert første del av Olsen-jentenes kolleksjon for Bik Bok. Dette er plaggene hun synes du bør kjøpe - blant annet den grå strikkegenseren med et kult snitt og fin hals, og den transparante blusen med fine detaljer. Foto: FOTO: Bik Bok

Den rutete skjorten med en søt sløyfe var kanskje en god idè, men det funker ikke helt! Kr 399.

Den oppkneppede blusen kan være søt, men denne så bare billig ut. Kr 599.

Den store, løse vesken kan være vel og bra, men denne fasongen falt vi ikke for, og vi synes naglene på håndtaket ble i meste laget. Kr 499.

Den store statementringen er kul, men dette har vi sett så mange ganger før - og vi har sett den gjort bedre. Kr 99.

Den grå genseren er rett og slett kjedelig. Mønsteret gir oss ingenting og fargekombinasjonen er lite spennende. kr 599.

Les også:

Dette gjør parfyme med deg

DROPP: Og disse plaggene mener Charlotte du kan droppe... Blant annet en statementring hun synes vi har sett før, og vesken med nagler på håndtaket.
DROPP: Og disse plaggene mener Charlotte du kan droppe... Blant annet en statementring hun synes vi har sett før, og vesken med nagler på håndtaket. Foto: FOTO: Bik Bok

Klarer du å se forskjellen på retusjert og naturlig?

Gutta synes dette er minst attraktivt

Følg oss på Facebook!

Vi har testet 17 populære nettbutikker

Meld deg på Klikk Motes nyhetsbrev og hold deg oppdatert på det siste innen mote og skjønnhet

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning