Kopier kjendisstilen

Stjel stilen til Mary-Kate

Slik får du klesstilen til en av de hotteste it-jentene i verden.

STJEL STILEN: Mary-Kate Olsen er en av de hotteste it-jentene i verden. her finner du tips til hvordan du kan kopiere hennes kule klesstil.
STJEL STILEN: Mary-Kate Olsen er en av de hotteste it-jentene i verden. her finner du tips til hvordan du kan kopiere hennes kule klesstil. Foto: Foto: Stella
Publisert Oppdatert

Helt siden de var bitte små, har Olsen-tvillingene vært i media søkelys. Vi har fulgt dem fra de var babyer, gjennom hele ungdomsperioden og nå også i voksen alder.

I selskap med søsteren Ashley, har Mary-Kate i en alder av 25 rukket å etablere seg som moteskaper, skuespiller, produsent, sanger og forfatter.

Jentenes motemerke The Row har falt i smak hos utallige kjendiser, deriblant Katie Holmes, Heidi Klum, Christina Ricci og Michelle Obama. Den nye vårkolleksjonen ble presentert på New York Fashion Week i høst.

Alternativ og bohemsk klesstil

Mary-Kate, også kjent som den alternative tvillingen, elsker skinn og pels, og lar ikke verdens dyrevernforkjempere stoppe henne i å bruke det. Hun kler seg etter humøret, og først og fremst for seg selv.

- Jeg kler meg i rare ting noen ganger. Jeg liker å drikke kaffe. Ingen av disse tingene har noe å gjøre med hvem jeg er, har hun uttalt.

Selv har hun alltid vært veldig petite, og i hele barndommen har hun og søsteren måttet klippe opp og sy om klær fordi de ikke har passet. Det er også grunnen til at hun i mange år var utelukkende opptatt av fasong og passform.

Skal vi tro henne, er det først de siste par årene at hun har begynt å interessere seg genuint for stiler og trender. Et verdensberømt moteikon er hun i alle fall blitt.

Avslappet hverdagsstil

Til hverdags har Mary-Kate en veldig avslappet klesstil.

Stilen reflekteres i de suksessfulle og heldigvis litt rimeligere og mer tilgjengelige klesmerkene Olsenboye og Elizabeth & James, som Mary-Kate også driver i tillegg til ekslusive The Row.

Mary-Kate blir ofte spottet av paparazziene ikledd oversized herreskjorte, som denne stripete her, eller en myk flanellsvariant. Så behagelig kan det gjerne være. Men komfort går aldri på bekostning av stil med Mary-Kate.

Pynter seg mer enn gjerne til fest

HVERDAG: Sko fra Converse All Star/Nelly.com (kr 699), skjorte fra HM (kr 149), veske fra Cubus (kr 299), ring fra Indiska (kr 69), solbriller fra Glitter (kr 99), jeans fra Lindex (kr 399).
HVERDAG: Sko fra Converse All Star/Nelly.com (kr 699), skjorte fra HM (kr 149), veske fra Cubus (kr 299), ring fra Indiska (kr 69), solbriller fra Glitter (kr 99), jeans fra Lindex (kr 399). Foto: Foto: Bulls, produsenten

Når Mary-Kate skal på fest, er stilen en litt annen. Selv om hun beholder sin bohemske stil. Hun mikser nytt og vintage i en perfekt og salig blanding, definitivt til inspirasjon!

Hun er heller ikke redd for å prøve nye ting, og til tross for at hun er petite, kler hun seg gjerne i for eksempel vide bukser kombinert med store bluser. Det er det ikke alle som kler like godt. Men klart, da er det gjerne noen skyhøye hæler inne i bildet også...

Legg merke til accessoirene, Mary-Kate er nemlig flink til å bruke ringer og smykker for gi antrekket det lille ekstra.

Sterk posisjon i moteverden

Hennes favorittdesignere er Diors tidligere toppdesigner, John Galliano, og Yohji Yamamoto.

FEST: Bukser fra Cubus (kr 399), klokke fra Michael Kors/Net-a-porter.com (kr 2600), ring fra Indiska (kr 99), pumps fra Din Sko (kr 299), bluse fra Vero Moda (kr 229), ring fra Glitter (kr 79).
FEST: Bukser fra Cubus (kr 399), klokke fra Michael Kors/Net-a-porter.com (kr 2600), ring fra Indiska (kr 99), pumps fra Din Sko (kr 299), bluse fra Vero Moda (kr 229), ring fra Glitter (kr 79). Foto: Foto: Stella, produsenten

Style.com beskriver Mary- Kate som rolig og humoristisk. Hun forteller i et intervju at hun blir nervøs av Twitter og at hun liker seg best hjemme. Men det hindrer henne ikke i å lese blogger, og en av favorittene er bloggen til motefotograf Terry Richardson.

Hennes fortrinn som kvinnelig designer mener hun har med kvinnelige preferanser å gjøre - Mary-Kate vet at alle jenter har kroppsdeler de er mer glad i å fremheve enn andre.

Bohemdivaen har valgt å bosette seg i New York fremfor California, der hun er oppvokst. I et intervju med Interview Magazine forteller hun at grunnen er enkel; i New York respekterer folk hverandres privatliv i høyere grad enn i L.A. Hun vil heller fryse enn å bli forfulgt, sier hun.

Fremover blir det mote, mote og atter mote for Olsen-tvillingene. Nylig ble de utpekt til kreative ledere hos den italienske tennisskogiganten Superga. Så gjenstår det å se om de klarer å oppnå moderselskapets mål om å firdoble fjorårets salg ...

Les også:

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning