Vårens viktigste trendfavoritter

Sesongens nøkkelplagg

Oppdater garderoben din med vårens viktigste trendfavoritter.

VÅRENS NØKKELPLAGG: Her er vårens trender som er like vakre som de er uunnværlige.
VÅRENS NØKKELPLAGG: Her er vårens trender som er like vakre som de er uunnværlige. Foto: FOTO: James Cochrane, produsenten
Publisert Oppdatert

Det er snart på tide å pakke vekk tykke ullplagg, uformelige boblejakker og tunge boots til fordel for puddertoner, deilige kreasjoner i sukkertøynyanser, lette stoffer og interessante snitt.

Nå om dagen er en mengde nye varer på vei inn i butikkene, men det kan være vanskelig å plukke ut hvilke plagg du egentlig trenger for å naile vårens trender.

Vi har samlet sesongens absolutt viktigste nøkkelplagg slik at du kan få en oppdatert garderobe, og dermed er klar for våren - før den setter i gang for fullt.

Disse vårfavorittene er like vakre som de er uunnværlig, så finn frem fashionistaen i deg, og møt den deilige sesongen som er like rundt hjørnet med et par av disse motemustene.

Det fantastiske med disse plaggene er at de kan kombineres i det uendelige, og kan selvfølgelig brukes til både hverdag og fest.

Så bli inspirert til å gjøre drømmekjøpet. Her er noen av trendene du ikke kommer utenom akkurat nå.

TRENDFAVORITTER: Blondebukse fra Weekday, kr 800. Blazer fra Monki, kr 599.
Magetopp fra Mango, kr 99.
TRENDFAVORITTER: Blondebukse fra Weekday, kr 800. Blazer fra Monki, kr 599. Magetopp fra Mango, kr 99. Foto: FOTO: FOTO: James Cochrane, produsenten

BLONDEBUKSER

Valentino viste vakre blonder i svart og hvitt på catwalken. Og vi har falt for den lekre blondebuksen! La blondene være med på å gi garderoben din et luksuriøst og elegant uttrykk.

OVERSIZED BLAZER

Stella McCartney viste en sterk kolleksjon for vår/sommer, og i likhet med mange av sine designerkollegaer viste hun maskuline snitt, firkantede silhuetter og brede skuldre.

MAGETOPP

Magetoppene er overalt denne sesongen! Trenden krever sin kvinne, og mange vil rynke på nesa av den, men gjøres det på riktig, er det rålekkert.

Tips! Hvis magetoppen alene føles litt naken, kan du bruke den under en transparant topp eller med en blazer over.

VOLANGER

VÅRENS HOTTESTE NYKOMMER: Kjole med volanger fra Zara, kr 699. Pastellfarget kjole fra Ganni, kr 1399.
VÅRENS HOTTESTE NYKOMMER: Kjole med volanger fra Zara, kr 699. Pastellfarget kjole fra Ganni, kr 1399. Foto: FOTO: James Cochrane, produsenten

Årets hotteste nykommer er volangene. Balenciaga er blant motehusene som står i bresjen for trenden. Gjør trenden litt mer edgy med kontrastfargene svart og hvitt.

Tips! Synes du mange volanger kan bli litt for søtt, velger du heller en liten variant på en feminin topp eller overdel.

PUDDER

Ingen vår uten puddertoner! Chloé viste nydelige kreasjoner i deilige sukkertøynyanser, i likhet med flere motehus. Vi planlegger å boltre oss i duse lilla-, blå- og rosatoner i tiden som kommer.

Tips! Skap et mer personlig uttrykk ved å kombinere flere pudderfarger i samme antrekk.

STRIPETE BUKSER

Den grafiske looken har allerede vært i vinden en stund og blir med oss videre. Et par stripete bukser blir et må-ha i vårgarderoben.

MÅ-HA: Stripete bukser fra Zara, kr 559. Asymmetrisk topp fra Mango, kr 189.
MÅ-HA: Stripete bukser fra Zara, kr 559. Asymmetrisk topp fra Mango, kr 189. Foto: FOTO: James Cochrane, produsenten

ASYMMETRISK TOPP

Sesongens fineste topp har én skulder. Flere designere har lekt seg med utskårne partier, der huden sniker seg fram, denne våren. Blant annet Lanvin som viste frem flere dekonstruksjoner av mange av de klassiske plaggene.

Les også:

De fineste lookene direkte fra catwalken: Slik vil du se ut i vår

Følg Det Nye på Facebook

Her er tidenes mest uforglemmelige kjoler

Trenger du hårinspirasjon? Sjekk ut Det Nyes store hårguide

Meld deg på Det Nyes nyhetsbrev og hold deg oppdatert på det siste innen mote og skjønnhet

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning