Dette er ikke sexy

Plaggene gutta hater

Om du vil gjøre suksess på guttefronten bør du styre unna disse plaggene.

PLAGGENE GUTTA HATER: Skulderputer er ikke blant guttenes favoritter, om vi skal tro listen til Daily Telegraph.
PLAGGENE GUTTA HATER: Skulderputer er ikke blant guttenes favoritter, om vi skal tro listen til Daily Telegraph. Foto: Foto: Stella
Publisert Oppdatert

Det er en kjent sak at gutter og jenter har forskjellig smak hva klær angår. Det sies også at jenter ofte kler seg mer for andre jenter enn for guttene.

Men om du ønsker å gjøre inntrykk på en spesiell gutt eller kle deg fint for en date, er det enkelte plagg du bør holde deg unna, samme hvor trendy de er.

Britiske Telegraph har laget en oversikt over plaggene i klesskapet ditt som guttene hater.

Se hva de er i saken under!

Del

Plaggene de hater at du bruker

Telegraph har spurt et utvalg gutter om hva som er de verste klesplaggene jenter kan ta på seg.

Enten du er på sjekkern eller er i et fast forhold, skader det ikke å kle seg opp for guttene én gang i blant. Her er de ti plaggene du bør unngå.

Snekkerbukser

Alle klesplagg som har ordet «snekker» foran er en stor no-no, uansett om flere designere dro snekkebuksa fram i lyset igjen i fjor.

- Snekkerbukser får jenter til å se ut som forvokste babyer, ifølge guttepanelet.

Skulderputer

80-tallet har vært stort i motebildet de siste årene, til guttenes store fortvilelse. For skulderputer er ikke noe de ønsker å se på jenter. Ingen gutter som ble spurt likte skulderputer på jenter, bortsett fra én, som til gjengjeld hadde en Joan Collins-fetish, ifølge Telegraph.

Bestemorstil

Under denne kategorien havner ofte de som digger nerdelooken og vintage-elskerne. Dessverre er det ofte slik at det som er skikkelig hot akkurat nå, ikke er en favoritt blant guttene.

Et av disse plaggene er maxiskjørtet med folder, som jenter synes ser hippie-kult ut, men som får guttene til å tenkte på bestemødre eller mormonere. Store vintagekjoler med blomstermønster, bluser med sløyfe i halsen, slitte håndvesker og sko med rund tupp og snøring, havner også ofte i denne kategorien.

Tresko

Clogsene var overalt i fjor vår, takket være Karl Lagerfeld, som tok den omstridte skoen fram i lyset på visningen til Chanel. Kjendiser som Sarah Jessica Parker og Alexa Chung kastet seg over trenden, og jentene kjempet om kopiene som dukket opp i kjedebutikkene. Guttene kan derimot sytre sin begeistring.

- Å nei! Tresko! Det verste! Det er så utrolig usexy, sier en av guttene som ble spurt til The Telegraph.

Sokker i skoene

Nok en trend som jentene digger, men guttene hater. Sokker i sandalene er den perfekte løsningen når det egentlig er for kaldt til å gå uten, og fargerike sokker i pumpsene gir en trendy vri på antrekket, Men:

- Det ser ut som man prøver for hardt. Det funker på Rihanna, men alt funker jo på henne, sier en av guttene i panelet.

Leopardmønster

PLAGGENE GUTTA HATER: Tresko, snekkerbukser, bestemorskjørt og Dr Martens-sko er plagg gutta mener du bør unngå.
PLAGGENE GUTTA HATER: Tresko, snekkerbukser, bestemorskjørt og Dr Martens-sko er plagg gutta mener du bør unngå. Foto: Foto: Stella

Det dyriske mønsteret er en evig favoritt blant mange jenter. Det liver opp ethvert antrekk og kan brukes på alle typer klesplagg og tilbehør.

Blant ordene gutta bruker for å beskrive leopardmønster finner vi «tacky», «glorete» og «heslig».

Jumpsuits

Buksedressen er superkult denne sesongen, og er det perfekte plagg å dresse opp til kvelds og tone ned på dagtid. Men plagget er heller ikke på topplisten hos guttene.

Én av dem dristet seg til og med til å si at jumpsuiten bare ser bra ut om du er supermodell.

«Boyfriend» jeans

Buksene som ser ut som du har lånt dem av kjæresten er perfekt for avslappede dager eller dresset opp med høye hæler. De er også en favoritt blant kjendiser som Rachel Bilson, Kylie Minogue, Kim Kardashian og Katie Holmes.

- Disse buksene er ikke flatterende på noen, selv ikke Kylie Minogue, mener guttene i panelet.

Dr Martens

Disse skoene blir ofte forbundet med 90-tallet, punkere og sinte fjortiser, men dukker opp i motebildet titt og stadig. Enkelte kjendiser, som Agyness Deyn og Daisy Lowe, har trukket Dr Martens-skoene til sitt bryst, men om du ønsker å gjøre det samme, bør du vite at skoene imponerer svært få av guttene.

Haremsbukser

Haremsbukser er et omstridt plagg også hos jentene, noen elsker dem - mens andre hater dem. Det er nok flere gutter enn jenter som hater dem, skal vi tro guttepanelet til Telegraph.

Les også:

Motetabbene du bør unngå

PLAGGENE GUTTA HATER: Sokker i skoene, haremsbukser, leopardmønster og boyfriend-jeans.
PLAGGENE GUTTA HATER: Sokker i skoene, haremsbukser, leopardmønster og boyfriend-jeans. Foto: Foto: Stella

Vårens viktigste nøkkelplagg

Nå er dette lov

Dette kan du låne av kjæresten

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning